Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveća ubleha u modernom fudbalu, bukvalno nisam vidio fudbalera koji je igrao u više velikih klubova od njega a ni u jednom ništa nije pokazao, ne znam samo kako mu polazi za rukom da se uvijek dobro uvali.
Potpisujem...covjek zaradi ogroman novac, a da nigdje nista nije pokazao...Podsjeti me na onog hrvatskog kosarkasa Zana Tabaka. Igrao za Real, igrao u NBA, zaradio milione, a prosjek 3 skoka, 2,5 poena i 0 asistencija u karijeri...
Hajd što je ovdje puno nacionalizma to me ne čudi ali koliko je samo i rasizma.
Dabogda jarane...al dobar si igrač...šteta
Vuk dlaku mijenja, ali cud nikako. Prno si ti u fenjer, moj Mario.
Klix.ba vjesti 1 jan 2016 Mario Baloteli prelazi u ?
naigrace se on kod onog konja mihajlovica hehehheh
ma ti si karina od igraca jarane
Heeee pusti njegove suplje price,cojk je samo za skandale....Dobar fudbaler ali nema discipline niti ce je kad imati
MA NEJMA OD TEBE HLJEBA JARANE MOJ
#gledajmeuoci