Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasluzijoje dva crvena kartona protiv rome
koji komentari jbt. je li vi uopste gledate seriju a i utakmice milana? mislite ovo je isti igrac kao iz sitija? nit se vise glupira nit igra sto mora, nego zato sto voli igrati za klub i sa ovim saigracima. to sve potvrdjuju brojke. 11 golova u 11 utakmica. ne znam je li u one 2 godine u sitiju ukupno dao 11 golova.
otpad ljudski, po boji koze ti sude
Aha, ti bi napustio teren i Roma bi izgubila 3-0. U kojem ti svijetu živiš?
SMECE BIJEDNO!!! NAPUSTI TEREN I TO ZAUVIJEK MOLIM TE!
Jel nam ovo Balotelli puca minuse hah
A tele xD a kad se ti sprdas i to pogleda citav svijet,a racunajuci da ih u svijetu ima sto umiru od gladi, a ti se kurccccis jer lako zaradjujes i to velike pare, tad se ne ljutis !!! Prestani se i ti k.rcit i inatit pa ce i tebe da cjene i postuju u citavom svijetu !!!
tako je care