Nogomet
11

Balotelli: Sljedeći put kada čujem uvrede napuštam teren

Totalsport
Mario Balotelli (Foto: AFP)
Mario Balotelli (Foto: AFP)
U derbiju talijanske nogometne Serie A, prošlog vikenda, u utakmici između Milana i Rome na San Siru, navijači rimskog tima rasistički su vrijeđali nekolicinu domaćih nogometaša.

Platila je zbog tih ispada Roma kaznu, ali na tome nije završilo. Mario Balotelli, jedan od tamnoputih nogometaša Milana, bio je meta prilikom spomenutih rasističkih vrijeđanja, te je najavio da "tako više ne može".

"Jako malo mi je nedostajalo već u nedjelju da napustim teren. Htio sam ponoviti ono što je moj suigrač Boateng napravio na prijateljskoj utakmici. No, nisam i to samo zato jer bi u tom slučaju Roma bila drastičnije kažnjena, mi bi dobili utakmicu izvan terena sa 3-0 i slično", rekao je Balotelli, te poručio:

"Definitivno znam da ću prvom sljedećom prilikom, ako se takvo šta ponovi, napustiti teren. Nekada ranije, kada sam razmišljao šta bih napravio u tim situacijama, sam sebi govorio da ću se smiriti, da se neću osvrtati na takvo što. Više ne razmišljam tako, odlazim sa terena u tom trenutku", zaključio je talijanski reprezentativac.