Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fakat ne vidim poentu ovog što vi objavljujete.Vidite pa nam do ujutru javite je li Mario možda prdnuo u snu :D
Zar Balo nema pravo da uradi to što je uradio. Njegove pare, njegov auto, njegov život. Novinari ga satraše samo zato što je fudbaler, a kada je u pitanju kriminal i korupcija koju svakodnevno možemo osjetiti u BiH, tada novinari nemaju pojma o objektivnom novinarstvu. Ma bitno je da je Balo (inače bog, otac, šah, prof., doc., i sl.), prdno na parkingu, da izvineš. GO ROSSONERI!!! GO BALOTELLI!!!
Novinari su stvarno ljudski shljam..zivite od insinuacija, poluistina, senzacija, pretjerivanja, izmisljanja i sarenih laza
Ma nije on bosanski ministar pa da ne plati kaznu za pogresno parkiranje!
Garo ostaje Garo bio on u Africi ili u Canadi najbliži rođak majmuna !!!
Prepisujete ili izmišljate...Jedan od aerodroma u Milanu je Lainate a ne kako ste vi prepisali Linate...blablabla
Koji je ovo kre.te.ncina ... Boze dragi ...
Sta se*ete vidite da mediji lazuu,primjerenoo se sasvim ponasao,samoo vecinaa zeli da ga i dalje optuzujee i lazu u njemu.Kakoo ste retardirani.Balo!!!
Skinut koef. 33. Javite mi se na mail i poslat ću vam sljedeću besplatnu informaciju koju dobijem iz Meksika. Radi se o prelazu s većim koeficijentom ili konačnom ishodu utakmice. Ovisi što mi jave. Ništa ne gubite, možete samo dobiti...Mail: [email protected] Ovaj par s kvotom 33 nisam s nikome poslao. Postavljen je kao dokaz da imam provjerene informacije iz Meksika koje mi javljaju dva frenda potpuno besplatno. Drugi vas lažu da plaćaju parove i po 500 eura ali to je čista prevara. Ja ih dobivam svaki tjedan/vikend potpuno besplatno. Neću vam ih prodavati, prvo ću vam se dokazati. MEKSIKANAC.BLOGER.HR
Ne vredi, možeš bježati preko svijeta, ali mozak ne stiže, e crni sine.. ..
trebali su ga nalemati ko stokuu