Pogrešno parkirao
34

Balotelli se posvađao s policajcima na aerodromu

Totalsport
Sudeći prema napisima italijanskih medija, Mariju Balotelliju nije dugo trebalo da upadne u nevolje u Milanu. Navodno se sukobio s policajcima na aerodromu Linate u Milanu.

Balotelli je nakon čitavog niza incidenata u Engleskoj prošle sedmice napustio Manchester City i potpisao za Milan, ali promjena adrese, čini se, nije promijenila i njegove navike. Italijanski nogometaš je navodno došao na aerodrom po prijatelje, ali je parkirao automobil na zabranjenom mjestu. Policajci su ga zamolili da premjesti vozilo, što je Balotelli i napravio, ali je ponovno parkirao nepropisno.

Policajci su ga tada odlučili kazniti, na što je kontroverzni nogometaš burno reagirao i posvađao se s predstavnicima reda. Odbio im je pokazati dokumente zbog čega je na koncu novčano kažnjen, baš kao i zbog neposjedovanja valjanih dokumenata o osiguranju vozila.

Iz Milana su se, međutim, oglasili saopćenjem u kojem tvrde da nije bilo nikakvog sukoba, te da je policija obavljala rutinsku kontrolu vozila, a 22-godišnji napadač se cijelo vrijeme ponašao primjereno.