Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeeeeeee, super ma možeš odmah u srijedu u prvi sastav manćini
budalo zenica je srce metalurgije
a zasto citate o sity i bali ako vas smara....DZEKO sabur stace se na kraj i ovim supcima... raspa naljeto i ti si standardni..
Ma ne da ga tajo, vidis kako je fin izvino se.. igrat ces ti meni opet slijedecu utakmicu prije onog bosanskog kloca i kojekakvih aguera..
Bolje bi bilo da si učio pravopis, ali eto, nije ni to loše. A ovaj može Manciniju skinuti glavu, ovaj će ga i dalje forsirati. Ovdje neznaš ko je luđi.
da nema crveni,odmah bi zaigrao sljedeću utakmicu,toliko je ganuo mancinia,suze mu potekle.....
Kao nestašno dijete... babo uvijek oprosti : mladost ludost, proći će ga dok malo sazrije pa se oženi... Koja sapunica !? Pitam se dok kad će Mensour ovo da trpi ?
Cjelu noc sam guzijo.
Boli nas k vise za njim, klitorix.com dosadni ste.
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Prikaži?
http://betdojava.blogger.ba/ S NAMA ODIGRATI JE SIGURNO! Email: [email protected]
Jeah, urrraaa, jjjjuuuppppiiiiiiiii.....opet nesto o Baljoteljiju...nije bilo nista ima skoro sat. Ako Vam nije problem ostavicu broj redakciji pa mi saljite tokom noci kako je spavao i je li imao gasove, da li je podrignuo posle vecere i tako slicno....pa pogledajte danas je bar 10 naslova bio BALOTELI frajer je institucija ili su novinari malo dosadni i nesposobni!!!!!!!!
ma balo boli te briga, tebi je mjesto u prvih 11 zagarantirano ma sta god ucinio! pusti ti mancinia sta prica, prvom prilikom on ce te ubaciti u prvih 11, bez brige!
Jel ono nekidan javno pred navijacima izjavio djevoci da je voli pa je sutradan prevario sa onom rugobom od Rooneya
Zenica je srce Srbije!
UMRI MAJMUNE ..