Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo mora da je neka greska. Nije Mario takav
Želite zaraditi na kladionici? Za to treba veliko strpljenje i volja a najviše znanje. Moj ukupni profit iznosi 76.095 kn na temelju toga da je moj ulog po utakmici 2.000 kuna i mjesečna prosječna zarada oko 16.800 kn (to je velika zarada jer su i ulozi veliki). Na primjer, da vi ulažete samo 500 kn po utakmici, vaša zarada bi bila 19.025 kn do sada, što je u prosjeku 4.200 mjesečno. Provjerite na mojoj stranici o čemu pričam i na što se kladim. Provjerite na mojoj stranici o čemu pričam i na što se kladim: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojeno jer mi sustav ne dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite)..
I onda kad mu j3bu mamu sa tribina on kmeci,koji kreten!
ooj novinaru debilcino glupa..ne propusta utakmicu sa torinom zbog vrijedjanja navijaca nego zbog skupljenih zutih kartona...jesi ti to curica il si derpe pa ne znas???levatu
On je fakat za "posmatranje".
Nestasni decko :)
Pa što ti to treba moj Mario?!