Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosadni ste sa ovim maloumnikom
Hajde ne dipr !
Engleski mediji su uglavnom kao i balkanski - čisto sranje i žutilo
DA TI JE MURINJO TRENER TI NE BI NI IGRAO FUDBAL BIO BI U ZATVORU
i ja bih tako govorio...radis sta hoces, ponasas se kako zelis, izivljavas se i dernecis...jedan pusta a drugi ne...logicno da ti je bolji onaj ko ti ide niz dlaku!
jeko ELMA SKALONJA
hahaha, svaka čast na komentaru..... lijepo me nasmija :-D
naravno da je za tebe majmuna bolji trener koji te pusti da radis sta hoces bez ikakve discipline i reda
Dobro je ba baloteli,znamo da se stemas sa mancinijem.
ma jest krac bolji je safet susic od mancinija jeb ga otac ima ekipu vrjednu 600 miliona i o5 nista
Naravno da je najbolji kad je od Dzeke napravio igracinu!!!
bolji ti je zato sto mu mozes tersati i po svom ici murinju nisi smio prnuti!
Talijan
Mrzite ga jer ga mancini forsira vise od Dzeke, bez veze, tip je faca i talentovan igrac....Kolarov izjavi neki dan da je novu godinu proslavio sa Dzekom, Savicem i Marijom, i da su \"sveta cetvorka\" koja jedan drugoga ohrabruju krz teske periode i prosljavljaju dobre zajedno...a vi???...vi se gusite u svojim nebulozama......
Ha brata mi, ja sam toliko drogirana, je li ovo clanak o cukama, htjela bih nesto na tu temu? Eto ako nije problem, ha ja.
realno pretjerujete sa ovim citijem, mancinijem, balotelijem. mora da je neki novopeceni vatreni navijac citija u redakciji pa samo njih forsira. samo fali da pocnu izbacivati kad koji igrac ide u wc.
ja sam bolji od Ronalda, jos malo stizem Messija