Sarađivao sa obojicom
0

Balotelli: Mancini je bolji trener od Mourinha

Totalsport
Mario Balotelli
Mario Balotelli
Napadač Manchester Cityja, kontroverzni talijanski nogometaš Mario Balotelli, u razgovoru za talijanski magazin L'Uomo Vogue procijenio je dvojicu trenera s kojima je do sada sarađivao.

Na izravan novinarski upit koga smatra boljim trenerom, sadašnjeg Roberta Mancinija ili Josea Mourinha s kojim je radio u milanskom Interu, Balotelli se priklonio sunarodnjaku.

"Obojica su ponajbolji na svijetu, to je sigurno, ali na nekoj osobnoj razini boljim smatram Mancinija. Treneri danas moraju izvlačiti maksimum iz svakog igrača i mislim da Mancini to radi savršeno" rekao je Balotelli, a potom se osvrnuo na vrijeme koje je do sada proveo u Engleskoj, te odnos medija koji ga često stavljaju na naslovnice.

"Imam tek 21 godinu, a već sam proveo dvije godine daleko od svog doma. Mislim da sam se dobro adaptirao na život u Engleskoj, ali isto tako moram reći da ovdje praktički nemam pravih prijatelja i ukoliko budem napuštao "otok", sigurno ću se vratiti u Italiju", poručio je napadač lidera Premiershipa i pokušao objasniti svoje stalno pojavljivanje u medijima.

"Ovdje je apsolutno nemoguće da učinim nešto što neće biti krivo protumačeno. Ako kupim Fiat Uno, novine će pisati da mi bolje pristaje Ferrari, a ako potom kupim Ferrari, reći će da sam prebahat za svoje godine. Ako se nasmijem, onda sam neozbiljan, a ako se ne smijem, onda sam umišljeni bogataš koji ne zna uživati radeći najljepši posao na svijetu. Tabloidi u engleskoj pišu previše o svemu i svačemu, a iznose uglavnom smeće", zaključio je Balotelli.