Nogomet
23

Balotelli: Ako dobijemo Kostariku, želim poljubac od Elizabethe II

Totalsport
Mario Balotelli (Foto: EPA)
Mario Balotelli (Foto: EPA)
Kontroverzni napadač talijanske nogometne reprezentacije Mario Balotelli došao je na originalnu ideju za nastavak Svjetskog prvenstva, barem što se raspleta u skupini D tiče.

Engleska je u četvrtak poražena od Urugvaja s 2-1, čime je praktički došla na prag ispadanja već u grupnoj fazi takmičenja. Podsjetimo, ranije ju je istim rezultatom savladala i Italija.

Da bi Engleska prošla potrebna joj je pobjeda Italije protiv Kostarike ovoga petka, te potom pobjeda Azzurra protiv Urugvaja i njihova uvjerljiva pobjeda protiv Kostarike. Dakle, Englezi svoje nade moraju polagati, između ostalog, i u Marija Balotellija, koji je došao na zanimljiv prijedlog uoči utakmice protiv Kostarike.

"Ako dobijemo Kostariku, želim poljubac, u obraz naravno, od Kraljice Ujedinjenog Kraljevstva (Elizabeth II)", napisao je na svom Twitter-profilu talijanski napadač.

Balotelli je u prvoj utakmici grupe D postigao pobjednički pogodak protiv Engleske za 2-1, a sada ima priliku pomoći Engleskoj da ne izgubi sve šanse za prolazak dalje i prije posljednjeg kola. Remi ili pobjeda Kostarike značio bi za Englesku oproštaj.