Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@FC Chelsea Gledao sam utakmicu , i zamalo je boateng ostao bez SP zbog samara, cak su mu i prsti ostali na obrazu.. Mislim glupostio pricas , nisam govorio o postojanju faula i sl. , ali ici da se igrac povrijedi je glupost , a boateng je isao da ga povrijedi (samar nije nikakva povreda)
ti pratis fudbal / nogomet vjerovatno od danas poslijepodne . Koliko puta su Nijemci igrali finale ?
On i nije Nemac vec Luzicki Srbin znaci hvala brate... Covek nece protiv svoje Srbije.... xaxaa
I ti marš od Srbije. Ako Srbi imaju kompleks od Njemaca, ti imaš kompleks od Srba. Možda zato što ti je pradeda bio Srbin.
@Bosančeros Govan.ce iskompleksirano, bez nacionalnog identiteta, nisam ja izdajnik, vec ti... najveci Srbi su pricali ijekavskim dijalektom srpskog jezika.. I ti govedo pricas srpskim jezikom!
GAZ GAZI GAZI SVABURDUUUUUUUUUUUUU!
Jesi li gledao utakmicu? Ballack je prvo osamario Boatenga, nije dobio ni zuti, i onda mu je ovaj vratio. I neka je, hoce on da samara. Ballack mi je uz Tottija i Van Bommela najmrzi i najprljaviji igrac. Njemacka out, Srbija i Gana u osminu finala!
KO ZNA ZAŠTO JE TO DOBRO.MOŽDA srpsku REPREZENTACIJU UNIŠTI BAŠ ČOVJEK KOJI ĆE ZAMIJENITI BALAKA NA TOJ POZICIJI.srbi SVAKAKO IMAJU KOMPLEX OD NIJEMACA ZA RAZLIKU OD HRVATA.@Kolarov MRŠ SA OVOG PORTALA NA www.gayserbian.com PA SE TAMO OPALJUJ KOLIKO HOĆEŠ BIJEDO VELEIZDAJNIČKA...IJEKAVSKA.
Steta sto se povrijedio... zelio sam da opalimo Njemce u najjacem sastavu, ovako nece imati istu slast!
Ovo je Dunga narucio, zato vodi onako slab sastav, ne treba mu jaci, neka, neka, ko je sljedeci, neko od Engleza?!
njemci nikad nekukaju. nisu to balkanci.
http://www.youtube.com/watch?v=f4FA5n2lsac Evo tog \"sudara\" sa boatengom... ne razumijem igraca koji zivi od fudbala , da ide da povrijedi drugog igraca koji takodje zivi od fudbala...
neka, hoce on samare da dijeli po terenu, mali ga namijerno skrsio...
nece da se blamira sa tako slabom Njemackom (nece da igrA9
Sad ce Njemci imati dobar izgovor, kad budu ispali odmah na pocetku. Vec vidim kako pise, da je igrao balak bilo bi sve drugacije. A taj Balak nista posebno, jedan prosjecan igrac koji je i kod Celsija proveo dosta vremena na klupi. A Njemacka nema u momentu ni jednog pravog igraca, njihovi klubovi su uspjesni samo zato sto imaju pare i dovode igrace iz cjelog svjeta. Njemci bez stranaca u fusbalu so u momentu vrlo slabi = 0