Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde strucnjak ne seri, ko da igramo protiv brazila a ne finske i znaci bez dzeke treba da se ugasi reprezentacija pa kakve su ovo izjave jel realno da ovaj guardiola izjavi ove gluposti
Ako je nama "TEŠKO" protiv jedne Finske... sa ili bez Deže, pa i bilo kojeg drugog igrača... Koji Q_rac se uopšte pokušavamo plasirati na EP?
@Makelele NEMA slabih reprezentacija. Pogledaj kako Island igra fantasticno.
Bilo je jako teško i sa Džekom u Finskoj, a pogotovu z Armeniji. Jako teško gledati vas.
Kakva pobjeda, šta vam je. Propašće vam izlet na Ilidži i Grčkoj. Nema potrebe da se umarate.
@bn bo boga ti sto se ti umaras na nasem portalu idi rokaj kamenje ili sumu krci pusti nas ba imate vi i svojih problema .
Treba pametno odigrati protiv Finske, pobjediti i ne istrošiti se previše, da nam se protiv Grka ne desi ono što se Hrvatima desilo protiv Azerbejdžana.
Vela havle, koliki intervju, a rijecnik ulicarski. Pa od fahmana se ocekuje da kaze nesto interesantno, nesto da naucimo, a ne ko da je klix sa nekom nenom intervju pravio. Bit ce tesko bez Dzeke. Da smo pobijedili Armeniju. Igraci ce dati sve od sebe... i ostale ulicarske floske
Dva razlike cemo dobit veceras problem ce biti sastaviti dvije dobre utakmice u 3 dana
Mi smo mislili da će nam i bez tebe biti teško ...
Garantujem da ce igrati bolje bez primadone Dzeke!!
Kod kuće autsajder protiv finske.... Čemerna realnost bh nogometa
Džeko je uvijek odvlačio dvojicu obrambenih igrača, na žalost 80% lopti je opet išlo na njega umjesto druge ofanzivne igrače. Možda danas i naš Benzema proigra bez Ronalda.
nije švedska ili danska nego prosječna finska..
de ti nama jenu zapjevaj 😉
Eto mi nismo igrali lopte
Otpjevaj im jednu Balja prije tekme,biće im lakše.
Eki Finska i fudbal 😂