Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako drugi savezi rade ? Ti si jedan od krivaca sto imamo najgoru ligu u Evropi. I ti i Begic ste trebali dati ostavke moralne jer se nismo plasirali na svjetsko prvenstvo. Neko je odgovoran ya reyultat a to nije selektor samo vec i vi koji ste ga birali !
Ko je uopste ovaj lik, on da bude sef nekom ozbiljnom selektoru, on da sefuje jednom Misimovicu, Kodri i ostalim ljudima koji su bili igracine. Postali smo sibicarska reprezentacija,svaki mjesec bez selwktora znaci vise para u njihovoj kasi.
Kakvi IDIOTI vode naš fudbal pa ovo je za plakati! SAVEZ NAPOLJE !!!
I od ovog ste napravili cirkus, samo sebe pravdate sa ovom komisijom da bi vi ostali kao nevivi. Mafijo nesposobna
ovaj Bakovic i Begic politicke marionete ,da imaju imalo karaktera sami bi napustili ove funkcije,ali pare su draze od svega.Pogotovo sto Begic obnasa i funkciju nekog direktora na aerodromu Sarajevo,a toliko obrazovanije od njega omladine bez posla.To dovoljno govori o kakvom se covjeku i karakteru radi.Treba staviti ljude koji imaju veze sa fudbalom na tako odgvorne funkcije.
STRANACCCCCCCCC SAMO NISTA DOMACE
Idemo sad opet po staroj recepturi , kupi keš po Americi pa okreni Gani dva janjeta na ledini.
Ne sredite li Prosinečkog...ohoj vam se!
Seedorf ili Osim pitanje je sada, mozda Okuka ili neka mlada nada. Kako je krenulo Carape Udarnik (Prosinecki) mozda bude taj. Samo ima problem, moraju raditi za sicu, za platu koju dobije trener Sloge iz Simin Hana jer nas savez mora platiti svecane vecere, putovanja, regrese i plate nezasluzenim, svalerke, ali da ostane i koji marka da juniori gdje otputuju.
ovaj celo glavati treba u zatvor skupa sa begicem
vrijeme je za vlaha,milion srba, a ni jedan izbornik u 25 godina neovisnosti,dje tu multi kulti
kolko si za to zapeo čak sam te i ja upamtio sa pamćenjem magarca
Jest im teško izabrat selektora ko da smo Njemačka. Isto ko da bi nam bilo šta bolje da dođe Murinjo ili Guardiola, nemamo mi igrače ljudi, bolje da igrače traže...
Za nas je najbolje da nemamo selektora nikako jer kad vidimo koliki je pritisak (Srba mora biti ovoliko, Hrvata ovoliko, Bosnjaka ovoliko, pa menadzeri,pa ljudi iz saveza...) Za reprezentativce je najbolji sistem "igrac trener"
u ocima se se vide $ ko na slot masini
Ovaj nije nikad sutnuo macku, a ne loptu