Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova izjava samo pokazuje kolike ne znalice vode bh fudbal...
I meni bi bila svjetlija buducnost i tako bi zborio da vozim tvoj dzip, od plate iz nogometnog saveza. Doktori su lopovi, ta ce im povisica.
pa......mi smo mala zemlja ,osim toga svi se bore protiv nje,dovoljno je reci da se ni jedna reprezentativna utakmica ne moze odigrati u sirokom ili Banjaluci,jer svi su protiv nje,protiv Bosne,,protiv svoje zemlje,,......treba ovog covjeka iz saveza podrzati neko mora raditi,a ne samo sjediti i pricati kako nista nevalja........
Bakovicu sta ti predstavljas u svijetu fudbala?? smece jedno i ti i begic i pilav
Koji idiot. I ti i ratni zlocinac Begic ce te krenuti putem Muniba Usanovica
Ha, ha, ha. Ovo je reakcija na naslov, dalje nisam citao. Ako je svijetla buducnost da imamo dobre igrace i skoro nikad se ne kvalifikujemo za velika takmicenja, onda je bolje da i nemamo dobre igrace. Bar se ne bi nicemu nadali.
Premier Liga Bih najlošije rangirana u Europi, repka vam pada ba Fifinoj ljestvici i ti kažeš imate svijetlu budućnost?
zbljuvvvvvvvv, pizdavammaternalopovska
Prvo metlu u ruke pa ocistite piljevinu ispred golova koju posipate po terenima..neces imati svijetlu ali makar cistu buducnost..
ovaj se zajedno talio sa usanovicem,jedan u zatvor a drugi jos na funkciji,to samo kod nas moze
Najuspješniji vaš projekat je izgradnja trening centra u Zenici i nakon toga donesena odluka da se seniorska reprezentacija ipak okuplja i trenira u Sarajevu, ipak su tu bolji uvjeti za...noćni život.