Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blaž Slišković je Mourinho za Safeta Sušića. R
Ja sam Mourinho za Safeta
Kralj hahah
Ma kralj,samo upisat kurs engleskog i za selektora
for tunajt rezultat iz open
Safet Susic u Cardiffu 2014.g. : ________________________________________
Je li iko slusao novu pjesmu od Bole? :D
nepisite gluposti ako neznate gdje je ta utakmica bila KLIXOVCI
http://www.nfsbih.ba/bih/repka.php?sub_menu=a_rep OVO JE PROTIV VELSA, BOLIĆ NIJE IGRAO PROTIV DANSKE (VIDI LINK).
Baka legenda
Vi ste fakat copy paste portal.Ali ako vec to radite nemojte se bolan toliko provaljivati,provjerite informaciju prije nego sto je zaljepite na portal.Ovo je na Parkenu protiv Danske papci.
Provjeri ti sastav BiH protiv Danske na Parkenu pa ćeš vidjeti da Bolić nije igrao. Imaš dole objašnjenje - prvi dio klipa je protiv Velsa, Baljićev gol je protiv Danske. Znači, jedini se ti provaljuješ.
@Tyler Durden Do mene.
Baka Izdominira uvijek :)
Da oktlone sve nedoumice u vezi ovog klipa: Prvi dio klipa (Blaž dobacuje s klupe) je iz utakmice Vels - BiH 2-2 Drugi dio klipa (Baljićev gol) je sa utakmice Danska - BiH 0-2 (BOLIĆ NIJE IGRAO NA OVOM MEČU UOPŠTE, POGLEDAJTE ARHIVU UTAKMICA NA STRANICI SAVEZA, PA MU SLIŠKOVIĆ NIJE IMAO ŠTA DOBACITI S KLUPE).
On je bar dobacivao s klupe i sugerisao igracima dok tele samo bleji ni mukajeta
Rezultat iz open
Kad se sjetim koliku smo tad imali Borbenost
What do you want?
Najjaca izjava BH selektora ikada. Mišljenja sam da nam za selektora treba neko ko nece usprezati za ovakvim izjavama od bilo koga i bilo gdje. Pocevsi od dzeke i spahica koji su doveli do trenutne situacije.