Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo mu vratio sto ga Susic nije zvao u repku hahhaha
Volim, zbog Papeta. Zbog svega sto je ucinio za BiH. I zbog onakvih kritika, uvreda, i sta sve ne, na racun jedinstvene igracke i trenerske (svrstao nas medju 32 elitne fudb. nacije). Mesha je 1/1, radi predano i prilicno dobro ono zasto je postavljen... Ali, nogirati Susica nakon svega, pripisujuci mu stosta, a zapravo je bio bojkotovan od igraca, vjerovatno i vise. 'Zeleno' od nas, kao nacije.
@BH_Faraon....jedinstvene igracke i trenerske **BH-figure **.
To PAPE
Bravo Sajo,bravo Rijade 🙂
Svaka čast , oba gola vau. prvi ala Higuain na asistenciju Alvesa a drugi još bolji. I super je sto i dalje imamo dobrih igraca koji su fudbal naucili u BiH igrat da ne postaneno repka dijaspore.
Safet je za Bazdarevica izmislio fudbal, i kao igrac I kao trener.
@edisss I izmislio igru bez beka i napadaca, sa Tincicem zadnjim veznim...