Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko gura ovog Loncara? Pa kad god je dobio priliku, najgori je bio. Nije neko tehnicar al je zato spor
A tek carobnjak Hajradinovic, dobije jednom u karijeri sansu da bude bitan i ofula penal, kazu nije mu bio dan
Ko gura Todorovića? Šta Višća radi još uvijek u rezprezentaciji? Zašto Demirovića i Serbečića nema na spisku? Jel Begović završio reprezentativnu karijeru ili šta? Mario Vranćić standardan u Norwichu postao, šta je sa njim? Ko je Lončar? Vidi se da savez odlučuje ko će dobiti poziv a ko neće...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sretno Benjo i Amare, pokažite se Divoviii
@MaroonWhite Cuj sretno igracima Sarajeva. Ostale ko je.be?
e cuj Višću pozvao...
Pjanic i Dzeko tu, ooet nema od tog nista, idemo dalje. Opet forisra klj igrace
A Sven Sušić? Fali nam dinamike u srednjem redu 😂😂😂😂 Ja mislim da se Pjaniću i Džeki ogadi lopta nakon ovih okupljanja reprezentacije
Jao, kad ih stisnemo u naš šesnesterac... nećemo im dati oka da otvore 😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈🙈
ukinut repku.
https://vm.tiktok.com/ZSCXju1C/
JANJUS,BERJAN,BALJIC,SABANHADZOVIC,KOMSIC,CILIC.BAHTIC,ODOVIC,PAPRICA,BAZDAREVIC NIKIC
Gdje ti je Demirovic u napadu ? Ako vec probas sve igrace zasto i njega ne probas. Kad ces ako neces sada. I Begovica si namjerno izostavio. Da hoce proci i ove tri tekme da ti vidim ledja iz repke Ðuturume sa Neretve. Ps. Manite mi se odgovora on je legenda bla bla. Nama treba mladji trener sa vizijom modernog fudbala. Ovi ðuturimi i nase legende nas ukopase.
Glupa mi je diskusija zasto ovaj ili onaj,trebamo promjene i Bajevic je pravi trener za tako nesto,cestitke i sve najbolje.
Husein Balic iz Laska je dobar igrac
Jel igra Ibro iz Suhe?
Ovaj lik kako je dosao nije ni jednu utakmicu dobio, najveci rezultati je nerjeseno.. u svakoj normalnoj drzavi i ekipi bi bio vec odavno bivsi..
Ajd sto zove ovog Loncara, al sto ga uporno ubacuje u igru, covjek ama bas nista nije pokazao.
mogao sam i ja komotno
Mateo Susic se nasao u timu sedmice od strane Sofa Score