Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ojjj goniii se uuuu pickkkkiiiuuuuuu maternuuu odma et
@ahmoze @DunjaluckiGazija28 Halo ujkane, lose glumis Bosnjaka.Taj ceto, sto ga je Vranjes istetovirao, veze nema sa Bosnom.Vranjes igra za Bosnu sa vecim srcem, nego 90% Bosnjaka.To sto ga vi pokatoliceni srbi ne volite, to nas nije briga.A vi i onako niste Hrvati.Vranjes je jedini , koji moze zatvoriti rupe u odbrani, koja je suplja kao sir.
Jel moze neko od ovih kamenjarskih Srba, koji su ocigledno najveci protivnici da Vranjes igra za Bosnu, za koju daje 100%, za razliku od ovih nasih instagram patriota, koji cuvaju noge kao zmije za svoje klubove, da navede, ko bi to mogao da zatvori promaju u odbrani, posto je Prosinecki pozvao sve koje je mogao.I upravo je to sto je otjerao Vranjesa, vjerovatno bio I razlog, zasto nismo vec sada direktno na EURU.Evo ja bih prvi otjerao Vranjesa, ali dajte rezervno ime.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta će kloc i da se vrati, samo će blam doživjeti. Na svaki njegov dodir sa loptom navijači će zviždati jer on je jednostavno PERSONA NON GRATA, pa taman da smo u rangu Andore i Lihtenštajna ne treba nam. Nek igra za reprezentaciju bradatih smrdljivih spodoba koje reklamira po svom tijelu.
Da Bog ima kamenolom, ne bi imao dovoljno kamena da gađa sve nacionaliste!
Hebeš prvenstvo. Neke stvari su važnije od toga. S Vranješom se može pričati ali uz njegovo iskreno izvinjenje, pokajanje i ispravan odnos prema državi. Pa nije Vranješ Ronaldo...
Nisu od Draže Mihailovića muslimani napravili četnika... Ni ustaše... Muslimani nisu smjeli reći da su muslimani pozadugo... Ustaše i četnike su neprijateljima proglasili Srbi i Hrvati koji su se u onaj vakat zdušno nazivali komunistima, drugovi i drugarice...
Vranjes je dobar igrac
Pitaju li se išta ovdje navijači gospodine Bajeviću? Ne želimo Vranješa u reprezentaciji i tačka. Borben je i dobar odbrambreni igrač, ali nije to jedino mjerilo. Dosta je bilo, za Vranješa nema mjesta u reprezentaciji BiH!
Više mi se gadi pročitati bilo šta na Klix-u zbog ''bulevarđija svih vrsta, begovskih čizmi, kandžija... Loša je to urednička politika Klix-a a osim toga je ''kratkoga daha''.
Ovdje je stvar principa , niko ko propagira fašizam ne bi trebao biti pozvan , pa da li bi za reprezentaciju Izraela mogao neko nastupiti ko je istetovirao svastiku ili za Srbiju neko ko ima tetovažu zločinca iz Jasenovca ?
Bajo ne zovi govno srusit ce mo bilino
A koji je to bosnjo dao sebe na terenu i blizu onog sto je dao Vranjes?To sto je istetovirao nije u redu slazem se ali to ne odlucuje o kvalitet kako igra. Ist kao sto ne odlucuje ako nije pred tekmu koga i kako j3be. Sad nam trebaju svi koji hoce i znaju igrati ili se mozemo oprostiti od plasmana vec sad.Vazna je Drzava i njen nacionalni tim a ne pojedinac i nasa zatucana razmisljanja i prepucavanja.J3BO VAS NACIONALIZAM KOJI NA POGRESAN NACIN PREZENTUJETE.
NEEEEEEEE!!!!!!
Vranjes ce sigurno igrati kod Bajevica,jer je to svojim igrama i zasluzio.....A sta je on tetovirao i njegova politicka gledanja su prije svega njegova stvar.....A za ove kvazi navijace koji bi ga tjerali jedno pitanje"zaato vam nije smetalo kad igraca Bosnjak salutira turskoj vojsci koja upada u drugu drzavu i ubija ljude"
Na kraju ti se sve vrati. Kad Prosinečki nije zvao Izeta, na kraju se njemu samom vratilo. Atmosfera u repki i oko nje je dobro narušena. Ne treba je još više rušiti pozivanjem kontraverznog igrača koji ne daje neki dodatni kvalitet. Ko s đavolom tikve sadi ...
Eee do prije par mjeseci vas 95% sto se pravite pametni nikad niste ni culi za tog nekog popa iz drugog svjetskog rata sto je istetovirao dok nisu pojedini portali objavili i digli prasinu oko toga u svoju korist a Vranjesevu stetu samo radi veceg broja posjeta portalu i pregleda da se zaradi naravno i svi ste morali po google da trazite ko je taj lik zato pstt ne pametujte nije istetovirao ni karadzica ni mladica da se tako ponasate google pametnjakovici..
Neke stvari postaju jasne ,treba faktor koji moze da dovede upitanje kvalifikacije BIH na evropsko prvenstvo,ako do toga dode to treba da bude od osobe koja mrzi BIH ,a to je Vranjes.Jer on da voli BIH nebih tetovirao republiku srpsku na ruci.Ali to je jedna druga zamisao iza oni hoce da mi Bosnjaci prihvatimo republiku srpsku preko ovog cetnika.Opet politika iza toga svega stoji .
baja, zovi samo fudbalere koji imaju istetoviranog "čiču" - fuuuuuuuj