Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za nas su bile jake Armenija i Finska.
Udri Bosno zabare i poljake, najjaci smo
mostaracoddo@ Mozda si prespavao nešto, ali je li ti vidiš da je čovjek umoran i star, nema energiju, tu je da popuni mjesto ovu jednu utakmicu iduću i to je to.
Lagano prolazimo grupu
Protiv Poljske bi mogli napraviti rezultat. Mada sa Holandijom nismo igrali, mislim da nam odgovaraju jer uvijek hoće da igraju fudbal. Protiv Italije isto možemo igrati, ali ako odigramo kao prvu utakmicu u Italiji u kvalifikacijima za EP. Sve zavisi od nas u principu, kad imaju dobar dan mogu sa svakim igrati.
Prošla liga nacija je pobjednicima grupa davala razigravanje baraz za EP, a ne kontam sta ovaj ciklus nudi po pitanju odlaska na SP?
Kome supljake valjas Bajeviću.. bili smo jedan kratki period jako dobri, ništa nismo napravili, i nikad više. Nemamo ligu, nemamo strucne kadrove, nemamo infrastrukturu, nemamo usađenu disciplinu, rad i red...imamo bahate i nesposobne anonimuse po nacionalnom ključu u savezu, i to je istina...nikako da smo jaki.
Iskreno, mi smo ovdje zalutali.
Naslov za vica
Spusit ce sve i jednu utakmicu. Eto nek se nadje sad neko pametan pa nek da negativan komentar na ovo.
Nama svaka ekipa koja moze sastavit 11 igraca i kuci ima dva gola predstavlja prijetnju
Za izgubit
Slobodno reci da smo favoriti.
jastaradi
Nemamo tehniku al zato smo spori za ove male repke;)
Samo nek smo Grcku i Kipar izbjegli. Sa ovima cemo lako
Ove utakmice su nam odavno trebale...
Imali smo priliku vidjeti kako to ide protiv Italije a ubrzo ide i protiv ostalih vjerovatno slicno kao i protiv njih
Nemamo snagu, a Bgm ni kvalitet.