Komentari (305)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
*ebo vas Vincent Tan, Naprijed Sloga Simin Han!
Vidjet ćemo ove sezone ko će biti prvak pred nama je TC ili neko drugi
Volih bih Azmire da uspiješ, da pokažeš uhljupima u SDA,uhljupima u Vijeću Ministara, uhljupima TK, uhljupima u Savezu da se može kad se hoće. ali uhljupi pokradoše Boga Allaha a da neće narod. Borba ti je velika pred tobom, sretno ti bilo.
Azmir je SDA podrinjski igrač, tako da on neće SDA ništa pokazati
Ovi ublehaši iz vlasti bi da neko uloži vlastiti novac i napravi stadion i da njima preda da oni kupe sve u svoje džepove pametni su kad bi ko bio lud da tako uradi to bi bilo isto kad bi napravio kuću i dao je gradskoj vlasti a ti ostao na putu bez ista e komunjare i banditi nikad da dođete do pameti i da prestanete sa svojim lopovlucima i prevarama
Dobar fol. Hoce da izgradi stadion koji bi bio u njegovom vlasnistvu, ali da mu drzava, odnosno grad pokloni zemlju. E jesi frajer, svaka cast.
koliko je ovaj realan u pm pomislio bih da smo švicarska
Seljačka posla...
Kakva je ovo ubleha pa to majka jednom rađa! Pa što jadan nisi sa slobodom osvojio kada se to tako osvaja? Zašto jadan nisi od Slobode napravio klub za lige šampiona nego si kmečao i moljakao da vas grad i kanton finansiraju i vraćaju dugove, a realnost je da si ih ostavio sa činjenicom da ni sami više ne znaju kome su sve dužni. Zašto jadan sa Slobodom nisi arene gradio? Razne su se arene "gradile" po BiH a realnost je da je jedva pokoja tribina izgrađena.
A vi koji udarate minuse svakom realnom komentaru na ovom članku i vjerujete ovoj ublehi za početak se bar informišite o budžetima klubova iz regiona pa će vam stvari biti jasnije, kako je realnost surova i koliko ste ustvari naivni. Crvena Zvezda 10m € Rijeka 10m € Dinamo 30m € U nekom grupnom takmičenju su svake prestupne pa vi vidite koliko je Azmirova priča ustvari realna.
sta je para potrosio u Slobodi do sada je sa Slogom mogao mozda i do prvog pretkola dobaciti..
bjezi seljacino jedna
Kad su Zrinjski otresli, znači da mogu i cijelu PL.
Odlicna vijest. Svaka cast. Samo graditi bilo sta mozda se i raja izgradi.
i ovaj bi seljo komad ledine za djaba pa da pravi.sto nisi u americi osnovao sportski klub jarane?
@hemijaimatematika1 on je ljakse ko i ti
@@CIA a ti si shupak koji zavidi
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
AFERIM!!!
prvo me interesovalo gdje je taj Simin Han. Pa to je 7 km od Tuzle, kao El Idža od Sarajeva
Malo je to para