Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je azmire!! sramota je sta su im sve nakon drine govorili. najgore je to sto 80% utakmica na toj tribini bude par stotina ljudi. nisu tekme samo protiv sarajeva i zelje. nek naljute govnari azmira, nek se covjek pokupi pa bi za dvije godine opet igrali protiv gabele i konjica. glupi bosanci
@nalix
@nalix Azmir sere. Vidjelo se da je prodana zbog kladionice. Trebo je pustiti djaba ulaz a ne naplacivati 10KM.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dobrodosli ste u Zenicu! Ja prvi cu doci da vas gledam i bodrim u evropskim utakmicama.
podrška kralju Husiću,da sa Slobodom uzme sada kup,evropu je osigurao a iduće sezone i titulu akobogda!
Jel ovo onaj sto komentarise na OBNu ? Oj mati moja.
Slobodi od srca zelim debakl u evropskim utakmicama sto je realnost i neminovnost, jer se tu za razliku od nase seljacke lige igra fudbal, a ne ragbi.
pokazala je over godine da je bolja od selje i divova. u evropi od ova dva klubna ne može biti gora i da hoće
Nakon evropskog zeljeznicara i grbavice, i ovi sebi pridaju prefix evropske slobode xD
Ne potrebno i ne ide u korist nikome dizanje tenzija na tusnju a pogotovo upotrebljavati kaprice od bilo koga.Zna se ko je sta uradio i ko je sve zasluzan za ovako veliki i niotkog ocekivani uspjeh Slobode.Sve ce se ovo prevazici do Radnika a sa njim kako god bilo ove godine Sloboda je uradila i previse. Sretno Slobodo u kup-u.
Izrodi bh fudbal još jednog idiota. Obrukao si Tuzlu, Tuzlake kao poštene ljude. Prodao si cijelu sezonu da bi okrenuo pare na utakmici protiv Drine. Seljak ostaje seljak, draža lova od titule i istorije.
Gubili su i gubit ce ,,sport je to,al od Drine kojoj ne treba ,koja je igrala iz zaj*bancije,: Mozete vi to bolje.
nije mi jasno odkud samo da nađu ovog komicara vugdalica za direktora. :-) čovjek je blagi haus, kako ono on kaže fernando toti čini mi se, il nek me neko ispravi ako griješim :-)
Haus-KUCA Haos - sasvim nesto drugo
Haus-KUCA Haos - sasvim nesto drugo
Ti si Azmire stvarno budaletina kakvu majka više ne rađa. Juče su svi navijači čekali cirka pola sata da igrači dođu, da bi ih pozdravili i istim se zahvalili za odličnu igru, zalaganje i visoku pobjedu. Koja budala moraš biti da bi se odrekao onakvih navijača, navijača koji aplaudiraju i protivničkim ekipama kada pruže dobru partiju. Navijača od kojih većina zna više o fudbalu nego ti. Sram te i stid bilo.
@Adoaudi lik je ifrustrirari iskomplecirani debil. Samo u bosni moze oavkvo stvorenje podrsku bilo kakve vrste dobiti
Joj cobanskih glava boze dragi.
Azmire,cim se ti pocinjes pravdati znaci da nije sve tako cisto kao sto pricas.Niko tebi i igracima ne zamjeri na porazu,toga je bilo i bit ce ali dajte objasnjenje kako se desilo da izgubite tri utakmice za redom na svom terenu,ko je kriv,kako,zasto,zbog cega?? Shvatas li ti da ljudi bukvalno zive za klub,da im je to sve u zivotu i da reaguju kako reaguju jer ih boli a ne zato sto su zle duse.Ja nikada ne bih psovao svog igraca ni na tribini ni u gradu,momcima treba podrska ali su je i imali
Ajde ba ne serite kako ste zivjeli kad je Sloboda bila pred ispadanjem i iz 1. lige Federacije ?? Covjek spasi slobodu od gasenja, vrati je u Premijer ligu uradi jos hiljadu stvari, vrati veliku vecinu dugova, reprogram, reflektore na stadion i treba da daje vama objasnjenja za jedan poraz ? Dolazite gledat samo Zelju i Sarajevo i to ne zbog Slobode, nego da jebete mater onima tamo. Treba da daje objasnjenja likovima koji imaju po 2 zuba u glavu. Ne budite smijesni!!!
@ja_mahalac89 Ma ja ba,nema potrebe da objasnjava.Neka kupi kilometar bodljikave zice i neka onda ogradi stadion,neka stane na kapiju i pusta na stadion samo one koji njemu gode i koji ce samo skandirati "Azmire ti si kralj". Svako ko poznaje stanje u nasem fudbalu zna da oni porazi na Tusnju nisu cista posla a ona komedija sa Drinom je bila preofirna,zato se i digla frka.A svaki stadion ima svoje dezurne psovace koji psuju i kad vodis 5:0,to valjda znas,to je nas seljakluk i nekultura
kakve su sarajlije još će sami izbaciti olimpik iz lige zbog borca i slavije,aferim
KAKVA DVA JEBENA NORTORNA PAPKA!!! FUJ .EBEM TI BOSNU
bas tako ali poslje celika za klub koji navijam jest sloboda sloboda kada igra igra bas srcem bore se momci svaka cast a kako mi je drago sto su sarajevo napucali naprijed. slobodo samo naprijed
Kakav je to gigant ( Azmir ) kad se moze odrec navijaca Bravo majstore zemlja se okrece samo zbog tebe
@071EB1969. Nortorna seljacina. Poravnat bosni sa zemljom kad se ovakvi papci pijavljuju u medijima
@johnnysinsmofos da. Ovaj je pride jos regularan dusevni bolesnik. Bosnjak je relativno zatupljeno da ne kazem glupo stvorenje kad je ovaj kao lik "him"