Sarajevo protiv Modriče 2-0
0
Avdić i Rizvanović presudili gostima
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izgleda slabo Modricko ulje:-))) slabo podmazuje
@alfa vidi se da ti je inteligencija lošija strana
@ za @sarajevo čuj, ne diraj aliju, joj da nije alije, jaooo, ja kao rođeni bosanac njega mrzim na istom nivou kao karadžića i mladića. alija = ilija !!
Sarajevo ce biti sampion, jaki smo toliko da nas ni listicki lobi u nsbih nece zaustaviti. a mali zeljo ove sezone maksimala 4-5 mjesto, u evropu mogu jedino preko kupa.
1.3.1.2 il ti ga a.c.a.b
hoce mi neko reci sta znaci ovo 1.3.1.2??? Hvala... P.S....fina koreografija =D
Jel ovo pitari vi svinje tovite na ovom terenu? A koliko vidim ni to vam ne ide od ruke , ovaj vam sto zmiri skroz ofalio, nidje sala, slabo ih hranite skroz!
Mnogo ti hvala na cestitkama KONJU !!!
čestitke komšijama na pobjedi veoma jake modriče,jer ipak modriča je igrala s drugim sastavom, a pobjediti tako jaku modriču je veliki uspjeh, još jednom čestitke....................................................................
dobra ova koreografija torpedaša,još da znamo šta ono piše još bi bila bolja,hahahaha.PS.ma napišite vi olovkom na kartonu lakše je, a i mi čemo znati šta piše...........................
Institucija ide lagano i sigurno prema TITULI. Valja na proslavljati u maju FCS-Institucija
ČESTITKE IGRAČIMA I NAVIJAČIMA.IDEMO NA TITULU. @sarajevo-x TI SI FRAJERU TOTALNA BUDALA I LAŽOVČINA A ZNA SE KOJI NAROD NAJVIŠE LAŽE.
VoBra Alene svaka ti dala,nakon 1281 povratka u maticni klub sada , poslije briljantne utakmice odmah mozes da se prodas u Kineski Sang-Young Popustemi... Dzeko je rekao da je Alen stvoren za Kineske lige, slab,spor i tehnicki nepotkovan izvrsno bi se uklopio u FK Popustemi.
aauuuu mnogo lose Sarajevo veceras, ono sto sam ja veceras vidio je smjesno i nema sanse da se sa onakvom igrom mi borimo za titulu... jeste da je zima u zube udarala al\' dzaba, nista ono ne ljava :( 1.3.1.2
j.e.b.e.m ti majku mahnitu , lazljivu,u usranu , smrdljivu. konju jedan glupiiiiii... ne diraj ALIJU I GANICA, OSTACES BEZ GLAVE.. ZNA SE KO SU ZLOCINCI : KARADŽIC, MLADIC, ĆOSIC. D, MILOŠEVIĆ, BULATOVIC.... E TO SU ZLOCINCI, FAŠISTI,