Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi arhitekti garant navijaju za Zelju..
Inspiracija za izgled stadiona je Sabrinina vagina.
Hahahahahahahahahahahaha
Umislili studenti Burcha da je ovo Qatar.
"14.610 sljedećih mjesta" Sa sličnom količinom betona u Dortmundu stoji stadion sa 81.360 mjesta. Toliko o ekonomičnosti projekta ove tri arhitetke...
Koliko vidim, ne razumijete se nikako u stadionu gradnju, jer po svemu sudeće, ovdje se radi o čeličnoj konstrukciji i dva tornja poput San siro u Milano. Gdje ste uvidili beton tu, i još više, odakle znate količinu betona?
Bice izgradjeno nikad
A mozda ni tad
Sanjam ovaj dan pa kako god nam izgledao stadion....
Pitar sam, ali lijepo Koševo. Željin golubarnik i naš lavor, više šmeka imaju od ovog.
U jednoj Njemackoj ovakav stadion bi bilo smisla podici jer bi se kroz marketing isti i otplatio i to kroz 3-5 sezona u nizim rangovima njemacke lige, u Bundesligi sigurno brze, da ne govorim o sadrzajima uz stadion i na stadionu kako naplacuju. U BiH to ide malo teze, recimo sponzorski ugovor u kome bi stadion Sarajeva ili Zelje nosio ime neke velike firme, morao bi trajati par decenija, da bi se isplatilo njihovo ulaganje u ovakvu infrastrukturu.
Logično...kada toneš prvo se sjetiš broda....
Lose rjesenje. Vise ljudi stane na krov nego na tribine.
Nisam vidio vece kamare govana do sad KAO navijac FK Sarajeva nebih nikad uso na ovaj stadion
A što ga grade u Dejčićima... ili je Lukomir, Umoljani... ne mogu tačno da skontam ali je tu negdje...
Titanic
sad će kamen temeljac za 20 godina ponovno kamen temeljac Ima se može se
Gdje su ga ovo postavili. Ovo mi liči da je dole iza Raštelice, kad se spuštaš prema Bradini. Zar će se tu graditi...hahhahaha
malo se igraju djeca......