Komentari (284)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
proglasit vanredno stanje u gradu. ovih ako dvije hiljade dodje ispraznit ce cijeli stadion. dobro zastitit hordaše od ovih da ih vise ne tuku
Sinoc su u Vogosci kurve trazili, kad su ustanovili da nema nista onda su zakljucili da je i marisana dobra, nek se Hordasice ponude i popuse lulu mira :D
@dani vidim i ti si daleko od racunara :) jel im spremas sacekusu? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Nasi policajci ih cekaju sa radarima da im naplate kaznu za brzu voznju!
DOLAZI I TORCIDA PA DAIM JEBE.. PLEME ZIDOVSKO POLJSKO NOCAS CE POLJSKA GOVNA U PAKAO
Ja ne znam koja torcida, vjerovatno sandzak?
Da apelujem na nase sluzbe sigurnosti da se dobro pripreme,tu bagru i gamad treba dobro izmlatiti i prebiti ako bilo sta pokusaju da naprave nered ili kakav incident provocirajuci,dosta nam je svojih problema,a za stetu bilo kakvu prouzrokovanu im naplatiti dvostruko,ne dati im da izadju iz zemlje dok sve krvavo ne plate,da ne bi ovdje ljecili svoje bolesne komplekse,nisu oni cistih namjera,bojim se vecih problema
TREBA LI OVO NORMALNOM INSANU?
NE
hajmo Manijaci pomoci Pitarima da izdegenecimo ove Poljske Hale sevap je uz ove Mebarek Dane
Sta drzava radi? Ovi ce pola sarajeva unistiti?
Poljaci po internetu pisu da ste prvo napali nekog njihovog navijaca koji je bio sam, posle njih 6 takodje izdvojenih u centru i da su se zato osvetili, ali i da nisu zavrsili sa vama, da ce veceras da vas oderu od batina. Pa srecno.
oni samo vichu *kurwa*... zeznuti su hahahah
Osvetnik nisam sto ubija oprosti majko sinu zelene beretke nek se zna za zemlju Bosnu ginu..
Zelenu beretku sijem, od oca i majke krijem, u rat se spremam ja s bratom i druga dva:)
Osnovati opet zelene beretke da brane narod,kad je vlast nesposobna..
DaBogDa opet rat izbio i sve nas pobio,nema goreg naroda od bosnje glupog,svim drazi neprijatelji nego njegovi!!!! Nije bitno jesi iz Sarajeva,Zenice,Tuzle odakle god ali budi nekad u zivotu na strani nasih pusti sad rivalstvo,kad bi rat izbio bil gledali za koga navija ili bi zajedno se borili protiv neprijatelja?
Kad Pitari i Manijaci dođu u Tuzlu na ćevape ko ljudi, na sok, na burek, na sevdalinku, na jezera. Kad budu pevali živjela Tuzla, a ne gazi fukare, gazi Tuzlu, tad možda prijatelju. Daj Bože na ovakav način da i kad bi se zaatilo, da bi Tuzla više prstom mrdnula. Ne možeš se ponašat kao diktator, kao neka veća faca, jer ti se grad razlikuje po tom što samo ispred njega stoji atribut da je glavni, a druge bacat u smeće. Znaš, uvijek dobiješ ono što tražiš.
ovi isti su gadjali penzionere i djecu na tusnju. a sad kad su dosle j*benice zovu u pomoć
Ajde svi koji su za tucu pravac Cevljanovici,pa se tamo pokoljte ko stoka !! Joj sto ne mogu ovih "navijaca" a samo traze belaj...vidjelo to nije pravih navijaca.Da nam je neku Margaret Thacher da nam uvede reda u ovim stvarima.
Opste poznata cinjenica je da na navijackoj sceni Bosne i Hercegovine ne postoji navijacka grupacija slicna ovoj iz Poznanja. Koja je sastavljena iz dva dijela, huligana i ultrasa...ultrasi su zaduzeni za extra koreografije koje mozete pogledati na yt, a huligani za ono od sinoc. Huligani su u manjini, ali su jako zajebani, nema neke slicnosti sa velikim dijelom nasih navijaca, koji poslje par rora misle da su neki jebenjasi. Ovim ljudima je biti huligan skoro kao profesija,
Polupaće vam Sarajevo. Bježite u Istočno Sarajevo, tamo će vas Mile da štiti. Tamo ne smije niko da vas bije.
Kad dođu Manijaci i Horde u Lukavicu zaključate se u kuče i gledate kroz zavjese...mrš papak
pa vas u vasem gradu bije 100 Poljaka, a vi cete negdje doci. e jade kilave :D
Ovi sa Klixa samo plase ovaj stariji narod. IDEMO HORDASI ZGAZITE TE PICCCCCCKICE IZ POLJSKE , NEK IH DODJE 10 HILJADA,ALI MI IDEMO SVI KO JEDAN !
Tako je Masina I kad ubiju boga u nama,onda cemo kmecati,i reci da smo bili zrtve genocida
Mozda i UN ovaj put donese rezoluciju o stradanju Sarajlija od strane Poljaka.