Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Yebo fifinu listu. Meni je Zmaj Begovic vrijedniji od citave Austrije.
Ma austrijanci nikad i nisu bili nesto posebno dobri u fudbalu...
najjaca je ova ranglista oni 23. a mi 30. a mi igrali svjetsko a oni ni blizu ... :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ovi najskuplji cistokrvni austrijanci -alaba ,dragovic :):):)
Pa ti momci i jesu Austrijanci. Oni su rodjeni u Austriji i odrasli. To sto su im roditelji dosli u tu zemlju "trbuhom za kruhom" je druga stvar. Ista ta zemlja im je dala sve.
Samo da se zna tko je tata u regionu hihi Hrvatska 13 Rumunija 13 Slovenija 9 Madjarska 8 Albanija 5 Crna Gora 5 BiH 5 Bugarska 5 Makedonija 3 Srbija 1
well edit : Rumunjska
Hajmo ih prodati pa da zavrsimo taj autoput
David Alaba je trenutno najbolji bocni igrac na svijetu a ako bude kakav slobodnjak za Austriju, nek Begovic postavi cijeli tim u zivi zid
David Alaba prije 20 godina: https://de-de.facebook.com/david.alaba.10888/posts/440976006070331
Moja procjena/ishod utakmice Austrija - BiH da će Bosna pobjedit Austriju!!! Ali najvjerojatnije 4-2 za Austriju!!! XD :)
Ako Mesa ne uradi nes povodom formacije i nedadje resenje za Miske problem a nastavi igrat sa dva neprodorna spica koji su opasni u 16 metara raskidace nas na komade . Mesa je odigro protiv Andore na stari sistem jer su nam trebala 3 boda i jer smo ih mogli uzet onako . Sad ako nes ne poromjeni ceka nas silovanje od Austrije u onom sastavu . Ako misli da mozemo igrat sa onako sporom transformacijom i nepostojecom sredinom sa nazalost moram rec potpunu nepotrebnim neefektivnim Ibisevicem kad je bio u formi bio je visak za nasu repku a kamoli sada . Ako se ko sjeti igara sa jednim spicem protiv Mexika i obale slonovace skontace sto to ovorim . Bez Misimovica se ne moze igrati na posjed mora se promjenit nesta ja mislim da je najbolje resenje puna sredina sa brzim krilima i Dzeko koji jos uvjek je smrtonosan sa dobrim loptama.
Pa hvala Bogu 4-2-3-1,nema bolje i stabilnije formacije za nas
....nadam se da su naši ponijeli dovoljno vazelina :-)
ne igraju novci nego momci! Bio je kipar tri puta jeftiniji pa na kraju 1:2
Dzaba im kad nisu nesto u fudbalu dobri...
Trecina Austrije sa Balkana:D