Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budite realni...kad vidite ovako zgodnu djevojku, pa da li pomislite na njeno fudbalsko umijece. Pa naravno da ne. Nego mi muški pomislimo..uhh jest dobra, šta bi joj uradio u krevetu. Iako imamo primjere ženskog sporta gdje stvarno mislimo na rezultate. Primjer je zenska kosarkaska repka BiH i mislimo na SP i njihov uspjeh.
A mislis da zene kad gledaju Bekama, Ronalda i ostale razimsljaju o tome kako dobro sutaju loptu?
Sportašica a na teren izlazi s fasadom na licu, jake pripreme.
Puta
Da kojim slucajem igram na terenu protiv nje igrao bih flastera na njoj, ne bih joj dao oka otv.. zapravo zatvoriti :-)
ne kukaj,Iskoristi to tjelo na pozitivan način dok možeš
Prirodne usne, vidi se iz prve, kao da ima 22 godine!
Nek zovne policiju.. Ukrao joj neko sise..
oo ne sta ces sada
Imam pitanje. Jel se to dešava samo meni ili i drugima. Pošaljem poruku curama na instagramu, itd... Ali malte ne ni jedna ne odgovori, ili bolje receno nece ni da vidi... Od jedno 120 poruka, bude 25 onih koji pregledaju poruku, i mozda svega 3,4 koje odgovore. ???
Sta je rec jel..
Ako mislis da uganjas neku djevojku preko poruka a pritom se nikad niste vidjeli i bar 2 rijeci razmijenili onda i ne treba da ti odgovore... Mani se gluposti druze moj,radi na sebi,hebo njih.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sultanija nema sta. Rijedak primjer u svijetu zenskog nogometa