Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fijuknula hahhhahah klix novinarstvo :)
Jos mi nije jasno kakve veze ima ovaj clanak sa Real Madridom i Bayernom? -.-"
bravo Leicester. borili ste se kao lavovi, malo je falilo. da je bilo malo sreće...ehhhh
izginuli svi
Moraju Spanski timovi igrati u finalu. Plasim se da sutra ne pokradu Juventusa. Ustvari znam da ce biti penal za Barcelonu i da ce neki od igraca Juventusa dobiti crveni karton
pa sudija sviraj im jos i penal pa da sve zaokruze klosari jedni
@bosnia750 Crveni nije trebao dati zbog toga sto nije dao Casemiru nesto prije toga ali ako je vec htio pomoci Realu sto je dosudio penal za Bayern?
Dajte izvještaj sa utakmice Crvena zvezda - Partizan 1:3. Neka navijači u BIH uporede beogradski "večiti derbi" sa sarajevskim "vječitim derbijem" koji je bio prije par dana.
Svaka čast za Leicester,nije mala stvar doći u četvrtfinale i ovako odigrati protiv atletika
zao mi engleza. zivota mi