Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stadion kao svemirski brod
Kaki je to fudbal kad parkiraš jedno 10 autobusa i 2 trolejbusa i onda misliš da znaš igrati. Fuj. 🤮🤮🤮
Cilj opravdava sredstvo. Liverpol kao kvazi najjaca ekipa bi to trebao savladati, al steta samo sto su izvikani. Drzi predavanje Čolo strasnom i pedantnom Klopu.
Lijepo viđasmo kako kukavice igraju. Na Anfieldu ima da ih Redsi pregaze.
Mamu li mu sudijsku celavi nista frajer ne svira u korist liverpola fuj!!
Koji je kloc ovaj Salah
looserpool naviko derati šošonske ekipe iz EPL pa se uzdigli,nalete na malo jaču ekipu i meda nemogu. mogu samo zahvaliti lošoj formi ManCity inače bi trofej EPL gledali na slikama !
@Edin Merlin idi vidi imali me napolju
Nije lijepo ovo što rade Liverpool-u, ljudi su navikli da se njihovim protivnicima poništavaju golovi. Umjesto da sviraju neki penal, indirekt, korake, prestup il' šta ja znam, oni prihvaju gol, ma bjaazi, pravda za liverpul i peticija da u narednom kolu im sudi engleski sudija
ili ce biti "liveexit" iz e.lige :)
Tooo atletiko deri tooo
LOOSERPOOL
Opa lomi ga u struku!
Idemo laganini!