Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidjelo se da Celtic, a ni BATE nisu neki nivo, da ih se moglo proći uz malo sreće. Šta je tu je, vidimo se dogodine :)
@Kontas?! i seltik i bate su rutinski rjesili Sarajevo
@Kontas?! ,,a zamisli koji ste vi tek crnjak od nivoa kad oni nisu kako kažeš na nekom nivou,,Vama bi Astana dala 15 golova
Najjaci su mi ovi sto se furaju da su nasi klubovi iz kukuruz premijer lige bolji od BATE Borisova ili Astane.Astana uložila milione eura u zadnjih deset godina.Napravili stadion na kojem se igralo finale europa lioge, a mi nemamo stadiona u cijeloj državi u kojem se može igrati posljednje pretkolo eurokupova.
da je manji sarajevski klubic prosao bate oborili bi rekord od 0:8
Ovog Batu bi isto ovako pobijedili na Grbavici,ali dusmani ne dozvolise,zato cemo jos dugo dugo derati ovaj klub sa Grbavice...
sad ce kojekavi kurtoni povezivat sa najvecim klubom u BiH, FKS. Vi nas mrzite mi vas jjebemo ;)
Sreca pa nije sarajevo proslo, astana bi im dala 5 komada...
crvenoj zvijezdi bi onda 12
Ovo i klix se počeo sprdati sa sarajevom
uglavnom vas deremo i tamo i 'vamo hahha
Evo officijalno sa UEFine stranice : "Prema zvaničnim informacijama ,Astana će biti diskvalifikovana zato što je dala previše golova a umjesto nje FK Sarajevo ulazi po prvi put u historiji u grupnu fazu Evropa Lige."
Svi koji produ Capajebo (Bate,Celtic,Atalanta) odma otpadnu i grupne ne vide
@as123987 jelde kako je impozantan spisak klubova iz evrope sa kojima je Sarajevo igralo u svojoj istoriji.S cime se moze svinjski pohvaliti,osim sto su bili zabranjeni jer su fasisticki klub.
-7 hahahah vi se hvalite necim a igrali protiv duplo losijih ekipa od nasih sto su bili
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta bi tek Sarajvu uradili, ne smijem ni pomislit
nemoj ti pomisljat, velik je to zamor
Toliko i o Sarajevu !!!