Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravu je samo kradu i glume
@mrAdil Sjecam se kad ih je Pjanic eurogolovima izbacivao :) rodeni su ko cigani, tako ce i da umru :)
"Ekipa pacova" - dobro receno.
Komentari širom svijeta na sinoćnju utakmicu potvrđuju jednu bolnu činjenicu: simpatizirati real iz madrida automatski znači biti lažljivi psihopata. ja ih ovakve znam 30 godina. samo su jednu titulu uzeli pošteno i to onu sa morientesom i raulom protiv valensije. sve ostalo su bile prevare i krađe. uzimaju titulu Lige PRVAKA izbacujući sve ekipe koje nisu ni prvaci svojih zemalja! fuj bijela boja.
finale ne gledam
Pa nema gorih ekipa od Reala, Penalone i Bayerna. Sve ista govna.
Ma dajte, Real ih realno razbio u obje utakmice.Ove greske sudije sad koriste kao alibi.
Ljubomora je bolest danapnjice. Dva penala nepostojeća, crveni zaslužen, dva gola Reala iz ofsajda, Levandovski bio u ofsajdu kod drugog gola, tako da i kada sve to oduzmeš Real prolazi. Dakle, bilo je grešaka u korist obje ekipe, kao uvijek se navlači Realu, Bayernu,Barci i Juventusu. Svi osim navijača navedenih klubova nemaju šta da komentarišu o suđenju.
UEFA već odavno ima želju da u finalu igraju Real i Barcelona
Dobila bi ih Mladost ili Metaleghe, samo da se igra posteno !!!
Sve je tačno svaka čast
Sto bi Madonna rekla: everybody comes to Hollywood... Davno je ovo prestao bit fudbal, sve sami show bizz i razmazene pi... pa ne mogu zamislit da igraju protiv Gattusoa, Graversena, Geremia, R. Keane, itd. ovi sminkeri bi bjezali s terena...
Faustino jedi govna da valjas bilo bi nesto od tebe.