Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Asmire SVAKA TI CAST!
bice asmir kenan hasagic kenan hasagic kenan hasagic bice asmir kenan hasagic kenan hasagic kenan hasagic....
Hval, hvala svima, dragi moji Bosančerosi na odobravanju komentara. Kasper.
asmir je solidan golman svi koji svaku temu pretvore u nacionalizam nek mi se na.puse ku.rca... Sretni praznici
cuj legenda 18 god hahah druga liga zapad,sve veliki strucnjaci za svku temu vi znate sve nevjerovatno radite li vi uopste u zivotu svom osim sto buljite u pc
Potpisujem tvoj komentar.Ovaj majmun nema pojma o fudbalu a komentarise nesto.Dovoljno je bilo pogledati na tv onaj zadnji mec protiv Liverpula u kojem je Begovic briljirao.
Nemojte objasnjavati imbecilu koji omalovazava,neka on ode barem u 4. Eng. ligu, ASMIRE KRALJU Vidjecete da ce braniti za koju godinu za neki od klubova iz velike cetvorke
@Kasper, slažem se, ovaj kreten je očito veliki fudbalski znalac i za njega je vjerovatno isto kad si zadnji u bh premijer i engleskoj premijer ligi. šta ćeš razumije se čovjek u fudbal, a tek što je pun provala \"ko govno vitamina\". asmir će ako bog da biti naš najbolji golman,ima sve uslove za to, mlad, pametan, profesionalac, brani u najjačoj ligi, u dobrom klubu.
Asmire legendo Avrame legendo
Ma ne prati \"HaHaHiHiHoHo\" nikog i ništa. On je znate jedan siroti mentalni BOLESNIK kojem je psihijatar propisao ndnevnu turu interneta od 15 minuta, i 30 miligrama bensedina + uvin čaj jer se piški u gaće, pa smeta ostalim štićenicima neuro klinike, čiji naziv neću spominjati, zbog besplatne reklame ;) Naš jadničak \"HaHaHiHiHoHo\" prati šta će mu reći fašistička \"braća\" iz Smrdije, jer on, znate, nema sopstvenu pamet niti volju, pa mora po dozu u Beograd i okolinu ;) :D Solidarišimo se s našim jadnikom \"HaHaHiHiHoHo\", jer bolesnom čovjeku vazda treba pomoć ;) :D :) Asmir Begović = golman sadašnjosti i budućnosti!
@HaHaHiHiHoHo ukoliko nisi znao Grant je tek preuzeo Portsmouth, nije on kriv sto je ekipa na dnu tabele. Njegove pohvale su na mjestu, prati malo nastupe Begovica.
asko buduci vandersar
Bolji je Hasagic..hahahahahaha
asmir je bio u timu proslog kola, a grant je preuzeo posljednju momcad, koja zasigurno nece zavrsiti u nizem rangu...
Jao pohvale koja stiže iz usta menadžera zadnje momčadi Premiershipa, njegova pohvala je vrijedna k\'o pohvala senilne babe. Čime se vi ponosite :D:D:D:D:D