Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Asmir Begović golmam broj 1 reprezentacije BIH Kad je bio dobar onda je bio najbolji sad ga svi pljuju.Sutra ce tako pljuvati i Džeku i Pjanića i sve ostale . Tipičan naš mentalitet. Nego šta ste vi uradili hejteri i dokle ste dogurali u svoim jadnim životima.
Kad je bio najbolji tad je i branio,sad je rupa zbog koje smo ispali iz proslih kvalifikacija i vise ne brani.Sta ti tu nije jasno? Glumi zvjezdu,a to nije...
Šteta! Nas najbolji golman.
Begović je dva puta lagao i otkazivao dolazak čuvajući se za englesku ligu i svoje lične interese koje poštjem kod svakoga igrača ali ovo je treći njegov ''lažni pas'' i stvarno je previše. Da je Džeko u pitanju a ne Begaović. Ne mapotrebe više govoriti o njemu. Da ima muda jasno bi rekao ne slažem se sa svojim tretmanom i doviđenja.Ovako sve nas dovodi u situaciju da ne vjerujemo sami sebi..
Pa jučer je branio do zadnje minute. Njegovi potezi unose nemir u reprezentaciju a posebno dijele navijače.
Ma i njegovo je proslo,skonto i on da mu je klupa pa neke povrede izmislja.
Bravo Begane. Nek si otkazao. Da budes rezerva tamo nekom Sehicu od kojeg si realno dva puta bolji.
Stavi Džeksona, Pjanića ili Kolašinca na klupu i desit će se isto.
Ne bih ni ja dosao kad znam da golman nekog Erzurumurumumunuspora ima prednost.
Ja mislim da tebe SREDNJI PRST boli,....
Hvala mu ali trenutno Sehu ne treba dirati
ne treba realno :D fol bio dobar golam najvise golova u repki primio :D
Kakav je ovo petljanac...
Mislim da je ovo jedna od mnogih laži koje je Asmir izgovorio u posljednje vrijeme... Asmire opameti se i na džumu u petak!