Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je veliki gospodin covjek.... i na terenu i izvan njega!
Gospodin !
a ti si nas ponos veliki Asmire !!
Asmire, ljudino, svaka ti cast!!!
Asmir-zmaj najveći! Usput, da iskoristim priliku i čestitam Bajram svima onima koji slave, Bajram Šerif Mubarek Olsun, želim vam sve najljepše!
eh kad pogledam asmira ovako zgodna pa usporedim sa ovim svojim plisnjom, uvijek mu smrdi iz usta ,povazdan lezi u trosjedu , stomak mu ko u trudnice pred porod...a neka engleska zuja cejfi na mom asmiru....uh zivote nepravdo..
Da zasluzujes nekog kao sto je Asmir, imala bi ga.
armene lutko nestaj mi na muku
imal koje zensko u bosni a da nebi volilo biti asmirovca :)
heh, ne znam, žene i fudbal, zabranjena teritorija :) ali evo, ako smijem, Asmir bi trebao biti kapiten, nekako mi se čini kao vrlo snažna ličnost, odmjeren, stabilan, profesionalan, patriota, humanista.....da sad ne pretjeram, da ga ne ureknem. Tako sad izgleda...pa vidjećemo. :)
Ti si zasluzio kapitensku traku!
Daj molim te citava je ekipa taj dan bila u qrcu ne samo Begovic, golmani su najmanje krivi za golove.