Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta god da bude,mogu samo reci ZMAJEVI SRETNO i... Zemljo tisućljetna Na vjernost ti se kunem Od mora do Save Od Drine do Une Jedna si jedina Moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina Bog nek' te sačuva Za pokoljenja nova Zemljo mojih snova Mojih pradjedova Jedna si jedina Moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina....
`osh lizalo?
Whats funny kid..
Tako je kapitene nas!
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela..
Razbice vas Izrael... Prvo sto ce jedno 16h da vas drze na aerodromu(provera terorista)!!! Drugo,ima da vas iznabadaju na terenu!!!
Ovo je znak žrtvenosti za reprezentaciju.Begoviću,po ne znam koji put : Svaka ti čast,najbolji pojedinac reprezentacije !
samo hrabro,jako i bez straha momci izrael nema sansi
Hvala Asmire tebi i svim ostalim reprezentativcima jer se žrtvujete za reprezentaciju. Šteta što imamo selektora koji misli samo na sebe.
Po cemu misli samo na sebe,hajd mi samo to objasni molim te. Poz
Tino igra a Salihović I Lulić na klupi ili bekovi, Mujdža na klupi Avdija igra, Zukanović odbačen a bolji od svih osim Spahića. Netraži zamjene za igrače zato što mu je glavni cilj guranje rodbine i klijenata. A ti ako misliš da je Tino dobar onda objasni zašto se nije prodao poslije SP i reci nam gdje će igrati na proljeće.
Dvoznak se vraca na stare staze!! Želiš njihovu pretplatu za 6 puta manju cijenu? Posjeti: dvoznakpretplata.blogspot.com
kad se sjetim Belgije i Kipra gdje je bio zdrav.....ne znam kakav ce biti povrijedjen....super momak.drag mi je. al budimo realni. Prosjecan golman. Za nas dobar jer nikad boljeg nismo imali. Al u Evropi porsjek!!!!! (Znam za minuse, ali ovo vam je istina. Nemamo nista od toga ako svakog dizemo i hvalisemo!!!)
Samo nek je zdravlja, bit ce sve akobogda ;)
Šta je sad sa pričom komentatora da Begović bojkotuje dolazak? Samo lupate bez ikakvih informacija. (naravno ne svi- svakako očekujem puno minusa jer ispade da branim Papeta)
Ministar naš
Stisni zube, primi injekciju i ne mrdaj sa gola :) Sliku ću tvoju nosat oko vrata alko ne primiš gola protiv ćifuta.
kad Alaim stane medju stative haahaha
druze nemas ti sta raditi, radi medicinsko osoblje, ti samo mozes zeljeti, sretno :)
Dobro. Nego moze li ko reci jel bolje igrati 3-1 za Izrael ili 4-1, jer ipak treba biti realan a ni para nije losa ?