Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina , ali sad kad Bošnjo popljuje jer šta Španci budalasti znaju o fudbalu nemaju oni pojma , mi smo najpametniji .
BULEVAR"VEČNO"TI SE NJAMKE U STAU
Pometi ih Asmireeeee...;-)
@Eskim hahaha. Prejak.
Vjerovatno ni on više nema volje, otaljava posao. Ali šta ga briga, imao je u karijeri i sjajnih perioda. Dok je branio za Stoke City, bio je jedan od najboljih golmana u Premiershipu. Nije iskoristio priliku koja mu se ukazala u Chelseau i to je bio prelomni trenutak karijere, onda je krenulo nizbrdo. Ja ga pamtim po reprezentaciji i po tome što nas je odveo u Brazil.
Jedino novinari misle da Prosinecki grijesi sto ga ne zove u repku!
Sedmicna plata u Celziju bila mu je 140.000 funfi, HALO!!! Ne treba se nervirati zbog gluposti...
Budi gospodin, zahvali se svima, okači kopacke o klin, i uzivaj sa svojom porodicom.
realno
jel vam sad jasno što ga selektor ne zove
glasat cu za njega, najgori golman reprezentacije do sada
Karius najgori golman a Mustafi je Messi što se tiče loše igre.
Ne treba se sikirati ( sjekirati ) niti uzbuđivati. Asmir je evo dobio priliku u Qarabagu. Prilika nije za odbaciti , igraju dobre utakmice protiv dobrih ekipa i lijepa prilika za golmana da se pokaže, vrati u formu, dobije na samopouzdanju, vrati ugled. Meni je više žao Šehića koji je zaslužio da ima malo bolju karijeru i da igra za dosta bolje klubove.
Asmir do pobjede
Imal kakav link da se glasa, da pobjedi cojk, zasluzio je 🙃🙃...svaka njemu cast, nismo mi imali golmana kao sto je on
haha
Nije daleko od istine..