Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kol'ko je ovaj Begovic simpatican, pa to nije normalno! :-)
haha :-))
ove nase plasticne kucke samo svrsavaju na likove koji su poznati
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobro došao...ZMAJEVSKI KAPITENU!
mene je dovljno imat i sat dva :) joj kad dodje ova mmmm111 gotovi smo :)
Begovic bi trebo biti kapiten , Dzeko nema osobinu za kapitena
Kako to da Hrvatska,koja ima nesto vise stanovnika od B-H može imat dvije A reprezentacije od kojih jedna veceras igra s Argentinom,a druga za tri dana s Italijom . B-H ne moze sastaviti ni jednu.
Bit ce nama cast care da ti nosis kapitensku traku nase reprezentacije.
Perfektan muškarac!
mangup profesionalni
Sve najbolje majstore i saniraj tu povredu što prije.Želimo i da ubuduće budeš kapiten.
Nama remi ne donosi ništa.Ako ne uzmemo 3 boda ništa nam ne znači ni onaj 1 i to je svima jasno osim "telećoj glavi".Našli smo se u situaciji da nam je ekipa desetkovana a igra nam samo pobjeda i sad možemo ili plakati i proklinjati zlu sreću unaprijed se predavši ili izaći na teren sa onim što imamo i odigrati jednu "mušku" utakmicu.Da je Sušić ikakav strateg i pedagog pokušao bi ubijediti ekipu da mogu do pobjede.Ali umjesto toga on im je javno rekao da ne vrijede i da je remi naš maksimum.Pa kako sad da oni igraju i vjeruju u sebe i svoju igru.Safete vrijeme je (davno bilo) da daš ostavku.Imaj bar malo obraza i učini što bi svaki savjestan selektor učinio dok te još možemo pamtiti po nečem lijepom.U protivnom ostati ćeš nam u lošem sjećanju i svi će te pamtiti kao grobara jedne extra nadarene generacije naših igrača.Ako se ne plasiramo na EURO to će za ove momke biti kraj reprez. karijere jer ih je dosta već u zrelim igračkim godinama.
Slažem se, javno priča o remiju, i o pet pobjeda kod kuće,..matematička pretpostavka njegovog ugovora,..
Pročitao sam sve komentare i onda mi padne na pamet, prošle kvalifikacije ,Hasagić ili begović, većina ovih što ga kuju u kapitena su pljuvali po begoviću, jer ,gdje će on zamjeniti hasagu, ponekad našoj raji možeš kruha baciti,ali toliko su glupi da bi slomili zube na kamenu, šta sad ,...pa isti pape ga je stavio za prvog golmana,..zaboravili, hebo vas pape , bljak ,fuj,moj narode, e pejakoviću
to je jedini safetov pravi potez u svom mandatu
Covjek je institucija
Gigant min.odbrane.
On je istinski kapiten nase Reprezentacije, a ne ono derle
Dobro je, stigao je kapiten!
gdje nadje taj ruksak?
Kupio u polovnoj robi jbg nema se