Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jarane moi, puno prosjecnih igraca igra za nasu repstaciju i nema se tu sta puno nadati ni analizirati. Dok su nam prvotimci rezerve sturgarta i herte, sve cemo pusiti.
cetnik najgori na terenu... zbog njeg smo onako brzo primili izjednacujuci go, poslije kojeg je sve krenulo naopako... Mehmede zasto ga zoves i zasto ti igra prije Sunjica i Bicakcica ?
YEBOTEBOG JA RAZBIJO KAFANU KODJOVANA JARANI MOJI
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
STA SERETE SVI RECITE PJANIC JEBE OVU REPKU NIJE NI PETI DIO OD MASIMOVICA SELJACIC MALI FOLIRA SE KO DA JE MESSI
Pjanicu da se ne igra, ne bi igro, a to sto ima nesposobne saigrace je druga stvar.
Mogao bi i ti malo odmoriti na klupi , on svaku utakmicu kao najbolji a primi po 3-4 komada . Mogli smo pobjediti Belgiju u Zenici da nije primio onakoi glup gol.
Tu cinjenicu o razlici u kvalitetu potvrdjujes i ti sam moj Begovicu sjedenjem na klupi Chelsea, dok Curto... brani
Upravo tako: nadmašili su nas u svim aspektima fudbalske vještine i ne treba se žalostiti i zanositi. Bolji su, i tačka!
Ne moze se reci da je greska golmana ali dobar golman bi sprijecio drugi gol!
dakle, nama su krivi i Bega, i Bazdarevic, i Sunjic i Vranjes, i Besic, i Dzeko, i Semsa pijana, i onaj levat Susic, i onaj mali sto mu viri iz shupka Tintini i svi su ovdje prvoklasni nogometni stratezi, licencirani treneri, menadzeri sporta, Bachelor-i sportskih disciplina, i mislim kad bih pitao onog jadu kod pijace sto prosi, i on bi mi za 25 pfeninga dao detaljnu analizu nase igre da bih ja prosto ostao bez teksta i skontao koji sam blecak i da nista o sportu ne znam.
Utakmica je tako lijepo počela.
iSKAZUJEM POŠTOVANJE BELGIJSKOM AMBASADORU KOJI JE, KAO PRAVI PATRIOT, DAO MINUS MOM KOMENTARU.
Jer niste primeteli, cim je otišo Adnan Zahirovic je Bosna u Defensivnoj sredina slaba postala. Jest to bi bilo krasno aka igra Bešic i Zahirovic zadni nego ovaj smotani Medunjanin sto i ne igra u nijegovom Klubu!
Vratite nam Adnan Zahirovic 😢
I sad ce opet jedno 20 negativnih ocjena kada ovo napisem, ali ipak to je cinjenica. Asmir Begovic nije dobar golman. U posljednjih 4 utakmice primio je preko 15 golova. Niti najbolji golman na svijetu ne smije sebi dopustiti da na svakoj utakmici primi go, a kamo li 4 gola po utakmici.
William, pa ja i cutim. Rijec nisam rekla :-). Mozes zatvarti oci pred cinjenicama, ali primiti 4 gola po utakmici je dokaz da Begovic i nije toliko dobar koliko bi vi to zeljeli. NAkon godinu dana, kada se zaborave "sjajni nastupi i obrane koje su nas ili Chelsea spasile od vece blamaze", ostaje cinjenica ad je Bega primao 4 komada po tekmi.
resistance je u pravu....wiliam pojma nema o fudbalu. necu reci da je cista golmanska greska ali dobar golman bi onaj udarac kod drugog gola odbranio.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bosna Bosancima. I Muslimanima I Srbima I Hrvatima. Nasa je zajednicka od druga Tita poklonjena.
Hercegovina Hercegovcima. I Bosancima, Bošnjacima, Hrvatima, Srbima i Ostali. Dragi Sjedić-Finci, dođi u Hercegovinu da ne budeš više podvojena ličnost već Čovjek.
stvarno je na klixu manje obrazovanih. begovic je rupa, popusil ga je s tornja, dobro da pjanic nije najbolji. Dzeko je najbolji pa onda treci. BiH je Dzeko, bez njega 5 liga.
Sad bi Sušić rekao "Imamo još 3 utakmice. Možemo do prvog mjesta".
Ja sam rekao mojim igracima
BEGOVICU TI POJMA NEMAS TREBA GA MIJENJATI
ne seri. Bio je dobar. Belgija je za klasu bolja od nas i to je to.
sto bi reko dr.Arsla....prde Mahmut ne more se dahnut....
ma nismo mi bili toliko loši koliko je protivnik bio bolji i imao više sreće, e vole ide pravo na golmana, trebalo nam je i malo sreće