Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Asmir je zaslužio makar na klupi da sjedi, a dobar je golman. Voli Bosnu i Hercegovinu.
Javio se i ovaj iz mraka...nije ga bilo nigdje....sad kad je zamakao prosinečki sad on na njega laže
Kakanjski kloc hasagic je njega otjerao,nije mogao ponijeti da je asmir vise uradio za repku od njega
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
stvarno je sramota da ne bude u timu.. neka brani sehic ali neka ga bar na klupi u slucaju povrede sehica ili sl.. nije zasluzio da se ovako ophode prema njemu. Bio je tu kad je bilo najpotrebnije
laze prosinecki mu nista nije govorio PROSINECKI JE SAMO ZDERAO KOD NAS :) asmir je kralj!
Dzeko, koliko god dobar fudbaler bio, i vjerovatno najbolji, kojeg smo imali je vise stete donio nego koristi. Dzeko je unistio ovu reprezentaciju, pretvorio je u kafansko okupljanje, darivanje poklona, druzenje u sitne sate....Njemu je repka na zadnjem mjestu bila.To je Lulic fino objasnio. Zato je i otjeran.I ne samo on, vec i drugi, koji nisu htjeli da se povinuju Dzeki i Spahicu.Dzeko je je i Asmira otjerao, a podmetnuo Prosineckog kao paravan.
Asmir je legenda a pored toga je pravi profesionalac i na vrhu svega toga, dobar je covjek. On radi privatne projekte i pomaze ljudima u BiH. Svaka sreca da te prati.
Samo jedan primjer zasto je Bosna tu gdje je, on treba igrat zato sto voli bh, mos mislit pa volim i ja hr pa ne igram za repku
Begovica treba postovati zasluzioje ali nema biranja utakmica i ove su bitne one nisu pa sam pravis raspored na koje ici a na koje ne.
i ovo se uklapa u jad i čemer oko reprezentacije...
Šta tu ima čudno. Rekao si Prosinečkom da ćeš da izostaneš. Umjesto tebe branio Šehić, dobro se pokazao i postao prvi golman. Da bi imao mir u kući i da ne bi pravio Šehića nervoznim prije svake utakmice, nije te pozivao. Nema ti garancija u životu, valjda si iz ovog naučio.
Kao u svemu ovako se odnosimo prema našim najboljim među nama.On je bio tu kada smo otišli na SP i tačka.Pape je bio tu kada smo otišli na SP i tačka.Ito je ovako i u košarci.Nigdje nam nema momaka koji su nosili naši zastavu u ratu.Nigdje nam nema Bečiragića,Goruća,Avdića.Mirza pod zemljom ni spomenika nema u rodnom gradu.Ma mi smo fuj.
Sam si priznao svoju glupost. U najboljim godinama odes u Celsi da sjedis na klupi.. Ako nije zbog para, zbog cega je? Sve se topi snijeg se topi...I ti si .
Asmire dobar si čovjek sigurno. Ali nisi u formi ,gdje god da si branio bila je klupa,počni braniti kako treba i mislim da ćeš biti pozvan. Ne može se preko reprezentacije tražiti forma.
Ne samo tebi nego je lagao cijelu BiH Neka je brate otišao,sretno mu bilo
za ove sto kazu da "nam" niko ne valja: radnik koji popravi svaku masinu je dobar radnik, a radnik koji pokvari svaku masinu je los radnik, sad ubacite statistiku u ovu recenicu pa skontajte gdje vam stoji vas i do juce nas selektor
Asmir je covjek, za ove muhe sto se vrte oko govana... Respect!
Ma vama ne valja sada ni Asmir, a ni Prosinecki. Proklet smo mi narod, nije ni cudo sto nas svi gaze...
Asmir stvarno voli reprezentaciju i Bosnu, ulazi u godine pa vjerovatno prosinecki gure ove mladje ali Asmir ako nista treba biti tu da tim mladima objasni kako braniti!
Vratite Begovica i eto nas na Evropskom jednostavno
Asmire sjecam se tebe prije puno godina ispred Holiday inn hotela u Sarajevu, kada si tek poceo braniti za reprezentaciju. Tvoj profesionalizam i ljubav prema Bosni i Hercegovini i tada nije odgovarala mnogima kao i danas. Mi navijači te volimo i jedva cekamo tvoj povratak u dres koji puno zasluzuješ, dres tvoje domovine Bosne i Hercegovine. 💪