Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Begović je samo kolateralna šteta. Ali recite mi ko bi to po treći put zvao Begovića kad je perfidno eskivirao predhodna dva poziva i četiri utakmice. Begović je davno ''pukao'' još kad je pomislio da ga Čelzi zove da bude prvi golman.
Vi sto pisete negativno o Asmiru samo da vam kažem nikada Asmir nije u kvalifikacijama primio ovoliko golova.Svi ste jedva dočekali da odu Vedo,Haris,Asmir .. A sta je sada ?Kada su Fanatikosi digli ruke od Repke onda sve kaže Vratite nam Papeta ili Ciru i idemo na EP
Eto mozda nekad nesto i odbranis sa njima Asmire...realno Sehic je triput bolji golman od tebe.
ovaj zadnji je udario ja se usrooo
propo ko stecak
Kakve rukavice, kuća od tri sprata mi se krivi
A sto je to vijest?