Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Protiv belgije: Sunjic vs Lukaku Bicakcic vs Martens Dzekica vs Kompany Balerina Pjanic vs Naingolan Biti ce hebano belgijanica ha ha!
ajd makar cemo primiti manje nego gibraltar
... Marouane Fellaini sam protiv sve petorice sto si nabrojao. 😔
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Asmire, dragi si mi kao covjek, majke mi moje. Al' si rupa na golu. U ovom trenutku je Sehic za klasu bolji od tebe. Toliko od mene. Ziv i zdrav mi bio.
Ispravicu te odma u naslovu, niste igrali!
Po meni treba izbacit sviju koji se ne drude, bez obzira gdje igraju, kako se zovu i koliko zaradzuju. Ibesevicu koji nas je svoj cirkuz padovima i glumom nekoliko puta zeznuo zabranit dolazak i u drzavu a ne samo u reprezentaciju. Emir spahic koliko god da se zrtvuje ima los temperiment i kostao nas je bar dva baraza. Izbacit ova Jajala, Sunjica i slicne, pa mi bolje igrace imamo u premier ligi. Koliko god mi je zao ali mora se priznat, vrijeme je za novog golmana. Pjanic i Dzeko na klupu
Po meni treba izbacit sviju koji se ne trude, bez obzira gdje igraju, kako se zovu i koliko zaradzuju. Ibisevicu koji nas je svoj cirkuz padovima i glumom nekoliko puta zeznuo zabranit dolazak i u drzavu a ne samo u reprezentaciju. Emir spahic koliko god da se zrtvuje ima los temperiment i kostao nas je bar dva baraza. Izbacit ova Jajala, Sunjica i slicne, pa mi bolje igrace imamo u premier ligi. Koliko god mi je zao ali mora se priznat, vrijeme je za novog golmana. Pjanic i Dzeko na klupu
haram bošnjaćkim polićarima, krivoslavni kipar pobjedio mudzahide bosne na Bajram. Dje je bio Cerić da baci fetvu da izmadjija da pobjedu mudzahidi. Ni namazi ni dzume nisu pomogli .
Je li vam opet sušić neki kriv..hahahahah
mamu vam klosarsku moram da psujem na mubarek dane placenici usljivi nek vas je sramota
Poslije deset minuta igre rekao sam gubimo 100% i na zalost tako je i bilo.
O porazu je trebalo prije razmišljati KLJUSINO
Mrssssss
Znaš šta Begoviću, dosta je o tebe više... ništa drugo do kanta za nabijanje. I ne trebaš ni ti davati nikalve izjave, niko ne želi da čuje šta vi pičk ice imate da kažete. U mišju rupu stoko!
Šeha na gol, Dzeko Pjanic i Ibisevic na klupu dosta je više
Ja vise ne pratim ovu sramotu od futbala, duze cu zivjet i necu vise pritisak da mi skace.
NE SERI
uvjek to kazemo da se ne ponovi...ovo je 10 put da od slabije selekcije izgubimo bice toga jos..trebamo pomladit repku
@McCloud Sta mislis od slabije selekcije kako nas onda pobijeđuju kad su slabiji nasi preplaćeni fudbaleri su samo izvilani da su dobri a izgube od zidara i konobara nema tu nimalo profesionalizma samo pričaju bezveze Ciro kazi im sta mislis pa neka se puše .
Rupo. Sjeca li se iko kad je ovaj zadnji put odbranio neki udarac?
majke mi nisam utakmicu propustio pogledati zadnjih bar 15 godina ali sinoc sam dok su jos vodili 2:0 prebacio ...gadi se covjeku kad vas vidi onako p.cke glumacke