Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vazno je da ti nosis dres BiH.
Bolje i u slabiji klub da braniš nego sjediti na klupi.
sa ekonmskog aspekta bolje je sjediti na klupi!
Fina epizoda . Uzimao je 5 mil eura po sezoni i izbjegao povrede i tako sebivproduzio karijeru. Sad je vrijeme za novi klub vise igre a manje love.
Bega trebao si se drzati ipak one narodne DA JE IPAK PUNO BOLJE BITI UCITELJ NA SELU NEGO PROFA U GRADU.
Upravo je onako kako si planirao, otisao si zbog kesa, i neka si, i znao si da ces sjediti na klupi. Zato ne seri. A onaj ko te svrsta medju najbolje golmane svijeta, taj utakmice fudbala u zivotu nije pogledao. Jedino ako se najboljima sada zove prvih 20 golmana.
Jedan od boljih golmana, sto je i dokazo u stouku, ali jbg ode na da sjedi na klupi i da po mogucnosti osvoji koji trofej,kesa mu svakako nefali
boli tebe mu*o, kes kapa svake sedmice..ladis jaja na klupi..
@KrokodiIskesuze bas, a i Nikola Pekovic...covjek 12miliona po godini uzima nije odigrao 15 utakmica u zadnjih 3 godine..
žešća klocina. drž se klupe ako želiš da ti klub napravi neki uspjeh.
sta ce neprijateljski faktor ovdje
Sto mi zalio, uzeo je pare na vrijeme.
bitno je da imas viziju i da radis na njoj...ostalo ce sve doci na svoje...
Bit ce bolje!