Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast za najboljeg golmana!!!
srbi ga ionako ne vole jer je musliman.. a nakon ove izjave im je na listi \"Drzavnih neprijatelja\" To Bega kralju :D
Mržnja prema Srbima kojom ste zadojeni poprima odlike zarazne bolesti. A sta mislis kakve oblike zarazne bolesti poprima mrznja prema Turcima koja traje vec 600 godina a ni iz daleka vam nisu nanijeli zla koliko ste vi Bosnjacima. Izgleda da vi tu zarazu mrznje uzimate samo za sebe a od drugih trazite da vasa divljacka zlodjela zaborave e nece moci barem narednih 600 godina.
Upravo sa ovakvim komentarima pokazujete da ste najveći fašisti i šovinisti vi muslimani.Mržnja prema Srbima kojom ste zadojeni poprima odlike zarazne bolesti.Englezi, gadovi i licemjeri, će vas sljedeće napasti jer ste muslimani kao što su vas vijekovima terorisali.Al šta će glupi bošnjo ne vidi dalje od planina bosansko hercegovačkih
Tesko je to breme danas reci da serbin
Za sve VARIOCE: MOLIMO VARIOCE NAKARADNIH SLOVA DA NE KOMENTIRAJU OVDJE S ISTIM JER SE U EVROPSKU UNIJU NEMOZE SA ZAVARENIM SLOVIMA JER NIKO NEZNA DA IH CITA. A sto se tice RASISTICKO-FASISTOIDNIH NAKARADNIH NARODA treba ih svakako kazniti ODUZIMANJEM BODVA I ODUZIMANJEM STATUSA KANDIDATA ZA ULAZENJE U EU.
Bosanac sam i ono sto me najvise zivcira je to sto uopste ne komentarisemo o temi - rasizmu, nego samo to sto se po Srbiji moze pljuvat. Vidio sam svojim ocima komentar \"Idi beri pamuk\" o crnom igracu na ovome portalu koji je dobio 20 palaca gore i 0 dole. Nisu svi mogli Srbi biti. Kanite se balkanske politike i mrznje i pricajte o temi - rasizmu... Kao sto je po meni Asmir uradio. Izbaciti iz svih takmicenja odma je prestrogo. Zasto da pate normalni ljudi i igraci radi nekoliko idiota? Prva kazna neka bude 5 igara na praznim stadionima. Druga kazna 10 igara na praznim stadionima. Treca izbacivanje.
@Само Потури... 22.10.2012. u 15:36 Сам си se одао својим незнањем, да си Потурица. Потурица није Турчин, и то што су вас Турци научили то сте давно заборавили. Србин Турчина цијени више од Потурице јер они су храбри и од ријечи, а Потурице су супротно од тога. Од памтивјека Турци су више Србе цијенили од вас , као и данас.
Pazite samo jednom kada neki nasi srbi dodu na jednu od nasih utakmica gdje igramo protiv ekipe sa crnim igracima pa sabotazu naprave.
Ocekivano sa obzirom da je izgenocidisan par puta. :D Pa Mosnje bi pojele kantu go/vana samo da bi udarili kontru Srbima. xD
Treba se ugldati na vas kako vi volite Turke a naucili vas civilizaciji sa dolaskom Turaka ste se cak i poneki kupati poceli, izgradili vam hamame vodovod, ali sta to vrijedi kad vama voda sluzi samo za ugasiti zedj, pa ih zato i dan danas mrzite.
Само Потурица не може и нема право да прича о расизму. Ви мрзите сами себе а, друге нетреба ни спомињати. Срби су вам шлаг на вашој мржњом украшеној торти.
nadam se balijurdino da ces ti da nastradas u saobracajci zelim ti balijurdino poturicka sve sto i ti zelis srbima dupeuvlakacu strani slugo tudjinski koji je prodo vijeru za veceru
svaka cast ja mislim da si ti prvi reprezentativac bih u bilo kojem sportu poslije serggeja barbareza koji ima srce da kaze sta msli o ponasanju srpski navijaca a ne da im se dodvorava ko ostali zasto da se mi njima dodvoravamo i njih ko eto volimo a oni nas ocima gledat ne mogu treba rec istinu ma kakva ona bila a mi najbolje znamo kakvi su oni i kakvo primitivno ponasanje imaju kad su u vecini naravno ne trba osudjivat cijeli narod ali na stadionu na toj utakmici se desavao rasizam a sad oni govore da nije isto ko sto i protiv nas na marakani nije bilo nista i sve je to izmisljeno ali sad imaju problem to se sad desilo protiv engleza a oni imaju veliki uticaj u fifi uefi pa ste ocito gadno nadrljali
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=653877 eto šta kažu srbi na njegovu izjavu :D
Sta cemo Asmire sa \"nasim\" seljacinama sto se nikada nisu pomjerili od svog atara koji arlaucu kada crni igrac dobije loptu? Ne jednom sam na utakmicama reprezentacije galamio na ljude da prestanu (Belgija, Francuska npr.). U Srbiji je taj problem najizrazeniji, ali nije da ne postoji u okolnim zemljama. Istina u Krusevcu nije se ni onaj mladi igrac ponasao kako treba.
Kakvo uvlačenje Ebglezima. Ono kao, \"da Srbi su g...a, a vaša liga je super.