Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini s pravim DOJAVAMA , koji ce vam pomoci da PROFITIRATE na klađenju svakodnevno . Ja radim vec neki period s njim i zelim vam skrenuti paznju na njih je uvjervam vas da ce vam donijeti zaradu. Sigurno ima igraca kao sto sam ja i sigurno guve stalno na zicerima , ali to vrijeme je proslo sada imate pravi tim koji ce vam sigurno pomoci . Vise o svemu o mom iskustvu i listicima koje mi doszvoljavaju postaviti na blog procitajte na : NAMJESTANJA.BLOGSPOT.COM
kako je uvjek ljepo cuti nesta od zmajeva na klixu, nego od onih majmuna politicara.... ja se uvjek radujem kad pise nesta od zmajeva na klixu :))
Pola ovih igraca ce napustit ove klubove tokom ljeta, Benteke i Bale prvi :)
Bravo Bego, samo bolje je ti je u Stouku, losa obrana vise branis, podizes si cijenu
po mome skromnom mišljenju, bega se 'ubio' za evertona ili a. ville. da newcastle ne oscilira onoliko u formi, bio bi idealan za njih. također, mislim da bi tottenham, ako misli praviti šampionsku ekipu, trebao dovesti begu. nek' je njemu sretno & berićetno gdje god bio.
Stoke je bas extra ekipa. Zlatna sredina Premiershipa. Mozda da ode u Soumphanton, oni grade ekipu BOMBA naredne sezone.
steta sto ne predje u liverpool...veliki je to klub...
ma diže mu cijenu , prod'o bi on njega nego najvažniji (što je tačno) pa ako ko misli odma mu cjena stace za 5 mil. eura
Bit ce vremena Asmire i za vece klubove u buducnosti ti si jedan od najboljih golmana svijeta sigurno.
zakir nek ode u arsenal, nemaju ni nako golmana jakog tamo..
Pa sigurno da bi i u Arsenalu bio prvi golman,ali Engleska liga je jaka i svakako da ni u Stoke-u ne bi mu falilo jakih utakmica.