Nogomet
0

Asmir Begović će i naredne sezone biti najvažniji igrač Stokea

Klix.ba
Asmir Begović
Asmir Begović
Asmir Begović, bh. reprezentativni golman i čuvar mreže Stoke Cityja, ponovo će biti najvažniji igrač tima Marka Hughesa i u narednoj sezoni, predviđa portal Bleacher Report.

Nakon sedam sezona na klupi Stokea, trenera Tonyja Pulisa zamijenio je Mark Hughes, koji je najavio nekoliko igračkih, ali i taktičkih promjena u timu. Međutim, jedan igrač će sigurno ostati na svojoj pozicij, a to je Begović, koji je bio najbitnija karika ekipe u prošloj sezoni, a to će biti i u predstojećoj, piše navedeni portal.

U tekstu pod nazivom "Najvažniji igrači timova Premiershipa u narednoj sezoni" nalaze se i Jack Wilshere (Arsenal), Christian Benteke (Aston Villa), Craig Bellamy (Cardiff City), Eden Hazard (Chelsea), Mile Jedinak (Crystal Palace), Kevin Mirallas (Everton), Dimitar Berbatov (Fulham), James Chester (Hull City), Philippe Coutinho (Liverpool), Sergio Aguero (Manchester City), Robin van Persie (Manchester United), Yohan Cabaye (Newcastle), Robert Snodgrass (Norwich), Jay Rodriguez (Southampton), Steven Fletcher (Sunderland), Michu (Swansea), Gareth Bale (Tottenham), James Morrison (West Brom) i Andy Carroll (West Ham).