Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar igrac,nije bolji od Zidanea svojevremeno,koji se u ovim godinama skroz povukao.Zahvaliti mu se i zaželiti sreču,jer za ambicije koje ima Real on ne moze vise nista dati.
Ni ti Zinedine ne znaš šta hoćeš,malo bi u Real,pa ne bi u Realu,pa opet u Real...
Luki si ionako ide u Inter. Modrić, Džeko, Perišić, Brozović, Rakitić. Bilo bi interesantno takav tim vidjeti na djelu.
Koliko negativnih kompleksasa komentira igru covjeka koji je prosle godine izdominirao nogometnim travnjacima,izaberu ga kapetani ekipa,treneri,nivinari,sva struka tog sporta i dodjele mu nagrade ali ipak ovdje ima vecih strucnaka koji pljuju po zaslugama drugog covjeka iz raznoraznih kompleksa i frustracija a zivotni im doseg plata od 500KM a sto se nogometa tice ni na igricama ne mogu biti najbolji..moze li jadnike od toga?? Lp
Eto kliks zna
Ovome Zidanu bolje bilo da se nije vraćao sad će osramotiti sve što je prije postigao s njima.
Aktuelni najbolji igrac svijeta.
🤣
Jao Zinedine pa sto bolan skutora diras. Pa oni su vec na aparatima i po kliksu ce pisati kako je to po religijskoj osnovi pa ga musliman ne voli. 😂 Zinedin zna da je nosonja promasena zlatna lopta koju je dobio samo zato sto igra u Realu.
Ja sam musliman i kazem ti da trbe haman boli sto je jedan Hrvat osvojio nagradu za najboljeg igraca svijeta. Nije ni po meni zasluzio, ali nase se ne pika, to su odlucili kapiteni i menadzeri drugih ekipa. Rado bih da Pjanic ili Dzeko osvoje, makar i NEZASLUŽENO.