Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
precijenjen igrač
nek si ga ti procijenio strucnjak
potpisujem ! stavljaju ga na veci rang od ronalda ili mesija, a obojica su za klasu bolji od njega
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Za ovoliki novac se može napraviti kompletan tim, i to dovoljno dobar da igra ligu šampiona.
Iskreno Tottenham je mogao stavit 300 miliona, al ko ce ga kupit?!? Ovako su stavili dobru cijenu pa ako se proda proda , ako ne nista jos bolje ostaje jos koju sezonu da sluzi klubu u najboljim godinama.... Navijam za Real, al sto je puno puno je...pa samo kad skontas koje sve igrace mogu dovest za ove pare .....
Kako ovim igračima cijene skaču, još malo će i Melunović za 100 miliona prodati.
dobro, on je jos mlad.. tek cemo vidjeti njegove carolije.. naravno ne treba ga porediti sa Messijem i Ronaldom, ali.. mlađi je zapamtite ;)
ovo je 30 put kako prelazi u real ovi novinari nisu normalni
Ovaj Gareth Bale je fenomenalan igrac ako predje u Real to ce biti najubojitiji napad na svijetu on i Ronaldo priprema se ozbiljno Real ali Bayern i dalje stoji na putu danas Mandjukic opet postigao pogodak stvarno je igracina i opet je pokazao i Guardioli da mu je mjesto u prvih jedanest danas je to i on sam potvrdio svaka cast Mario gledo sam i Djeku skoro da je zabio za 2:2 bio sam se uplasio da je izjednacio nebi dobio na kladionici jer sam igrao 1 pokazao je i Djeku da i dalje extra napadac
sasvim prosječan igrač.to što je eksplodirao sa tottenham om onda protiv intera to ne znači da vrijedi ovoliki novac.čak i ako ga real dovede sta će biti???misle da će odmah uzeti ligu šampiona?
Ovu su napisali pa sad ako prodje bit ce da znaju,a ako ne prodje nikom nista jos jedan u moru traceva sto se tice transfera nogometasa.
koliko miliona je real u dugovima??? pogledajte veliki bayern.prošle sezone je kasirao oko 400.000.000€ i jedini klub koji nije u dugovima.nije što navijam za Bayern,poštujem Real kao klub.
Igram jednu odličnu online igru i zaista uživam u njoj. Vodiš svoj tim i igraš protiv drugih igrača iz celog sveta. Pridruži se, nećeš zažaliti! Trenutno možeš da igraš fudbal i hokej, veoma brzo i rukomet! Od 10.05. Menađer je u potpunosti redizajnovan! Dođi i uveri se, najbolji besplatni menađer na svetu! http://www.powerplaymanager.com/r384368/
Igram i ja dvije pa nikog ne peglam :)
Boli me ćundiš šta ti igraš, raspatikaj!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klix kasnite evo za malo 24h :D Dobro dosao u klub Bale , Severina ce ti pjevati na doceku ...
dobrodošao u najveći klub na svijetu među najbolje igrače svijeta ronalda casilasa modrića ozila alonsa ramosa
Šta ima ZeniĆanu?
Kak je rikno Franko prosjecan klub :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koliko onda Messi i Ronaldo vrijede? P.S. cestitamo realu sto indirektno finansira unistavanje Palestine
Znaci svi koji kupe od Tottenhama igrace finansiraju unistavanje Palestine? A sto isti taj Real daje velike pare za djecu Palestine i sto to isto radi Ronaldo, to nista je l'?
Koliko ce vrediti, ovaj je momak daleko bolji i od Mesija i Ronalda,,,,nek ti oni nisu precjenjeni.......
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
puno u pm !