Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva islamofobija. Ne daj se Mesute.
Izgubiti kineske sponzore ili Ozila, Arsenal bira ovo drugo. Ponižavajuće je ko sve igra za Arsenal, a on ni na klupi ne može biti. Jedina satisfakcija je ogromna lova koju dobija, ali ovo je za pravog svakog sportaša ponižavajuće. Očito se puno mešetara mota unutar i oko Arsenala.
Kad porastem, želim biti Mesut Özil, da se otimaju za mene i na čijoj ću klupi za rezervne igrače sjediti i milione ubirat'
Ozil bolje igra s jdnom nogom , nego pola tvog tima s dvije......
Kolko se boje Kineza 😂😂 i treba im uzet svaku paru kad su pi*ke
Sve im pare uzmi Mesute, sveee, nek bankrotiraju ;)
taki od igrača taki od trenera
arteta raketa prije ćeš ti izgleda dobiti otkaz
Onda platite, da sam na Mesutovom mjestu još bih tužio zbog oportunih gubitaka. Jer ovako ne može računati na osobne sponzore. Krv bi im popio na slamku.
Mozete se takmiciti ko ce prije otici od vas dvojice
nekad pomislim da je pojedinim klubovima drago placati igrace koji ne igraju uopste
Ja trenera i kca.