Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MI SMO DIVOVI
I VRIJEME JE BILO DA SE OTJERAJU OVI KVAZI IGRACI PRIJE SVEGA ARSENIJEVIC A I JAHOVIC BOGA MI, SMINKERI. TU JE AVDIC, IHTIJAREVIC, OBUCA SE VRATIO, PEHLIC, CUJEM I REPUH JE U KOMBINACIJI, USCUPLIC, AMAR FERHATOVIC, SMJECANIN PA U KRAJNJEM SLUCAJU U SKORO I KOMOTNO IDEMO U PIO-MIO MOSTAR PO PEMZIJE.
vratila se viršlaaaaaaaaaaa
@BOSANCHERO NEVJEROVATNO SI GLUP I NEORGINALAN.IDI NASTAVI DA PUNIŠ WC ŠOLJU FIRME ŽELJEZNIČMAR
ccccccccc uvjek ste jadni bili takvi cete i ostati drugi tapkaju u mjestu dok nasa firma samo raste !!! The Maniacs 1987
konačno lijepe vijesti na koševu! Jasmin Memišević odlučio je da zaigra ponovo za sarajevo (u rudniku breza će raditi samo 3 smjenu kako bi mogao neometano da trenira i igra). Dovoljno je da vas napomenem da je ovo najtrofejniji fudbaler sa osvojenih 5 titula (4 puta sa čelikom i jedna sa željom). Sa suzama je otišao iz Željezničara (smatrajući da je nad njim učinjena nepravda) iako je Željezničar te godine uzeo šampionsku titulu. Dalje prelazi u naše sarajevo. Iako nije postigao ni jedan pogodak, imao je par lijepih prilika. Dekle, memišević Jasmin jedan je od nas :)
Pitari bolji ste od nas zgazit cete nas u prvom kolu .. realno 0 :4 mi smo iz provincije .. :(((((
@ljubomorni .. znas ti maleni sta se htjelo reci KORAK ISPRED ALI UVIJEK ZAPAMTI TO BILUDE ;)
...pitaju mene u jednom razovoru, ko ja nas najbolji tim, a ja kao iz topa odgovaram SARAJEVO. Novinar me gleda i trazi pojasnjenje. Nastavio sam iako me dalje nije pitao.. FK SARAJEVO i kada se \"raspada\" ide i igra u Europi\".. Ostali klubovi se bore za opstanak u ovoj jadnoj ligi..
PostPostao/la samo_ovaj_put dana 31/01/2011 22:25 prodati arsenijevica za najmanje 300.000 eura lede na njegovu poziciju,a za te pare dovesti lijevog beka (ne bas sve dati na njega :D ) ako dodje paragvajac,zakljuciti transfer listu,nemamo puno utakmica do kraja,ne treba nam nekih pojacanja sa strane jer ovih 15 igraca koji su trenutno u konkurenciji za prvi tim mogu izvuci sezonu do kraja (mozda cak i do titule) ekipa bi trebala izgledati ovako --------------hamzic lede-----torlak-----hilmo-----lijevi bek ----------ihtijarevic----keno vucina------paragvajac------kojasevic ---------------obuca uzmimo 34 bodova iz 15 utakmica,mi smo prvaci kuci imamo 8(olimpik u gostima je osma) vani 7 utakmica,ako ne uzmemo bar 10 bodova(3 pobjede(travnik,leotar i drina) uz bod u zenici) ne mozemo biti kandidati za titulu redovno placati igrace,obecati dobre premije i mi osvajamo :dance: Evo ovo preneseno sa pitarskog foruma,da se ne smijem sam! Sva prava pridrzana!!
Hahahaha , Eh sto se ismija ovim komentarima . E bas se komsije sprdaju sa vama , jos kad vas mi mlatnemo u prvom kolu e onda cemo i mi da vas handrimo . Bice 3-0 , caos
...KORAK ISPREK .. haha
Strumfici mozete vi biti ljubomorni na nas koliko hocete ali zapamtite da smo uvije KORAK ISPREK ;) !
Pokusacu da se nametnem strucnom stabu sarajeva jer u rumuniji nisam odigro ni minute . Mislim da ce me primiti nazad jer sam im obeco da cu im donirati hrenovki iz nasih Maksumic restorana koje drzimo sirom BiH . Eto koliko sam privrzen bordo boji obeco sam svima po dva paketa .
Naravno. Prava slika BH fudbala. Nama kao \"pojačanja\" dolaze igrači koji nisu dobri ni za drugo i trećerazredne rumunske, slovačke, ukrajinske i ostale istočnoevropske timove. Budućnost je u jajima !
NOVO!!!!U svim trznim centrima potrazite novi hit proizvod!!!!! TORPEDO VIRSLE!!!!Napravljene od cistog i kvalitetnog pileceg mesa!KRMETINA FREE!!! Ukusan obrok za sve mlade ljude,posebno za one koji su izlozeni velikim naporima kao sto su rad u rudniku,planinarenje,pripreme za pohod na sampionsku titulu i druge teske aktivnosti!!! NAS PROIZVOD PREPOZNACETE PO SLICI NA PAKETU SA VIRSLAMA,NA KOJOJ JE NASE NAJZVUCNIJE POJACANJE IZ BRAZILA, HESUS MARIJA GONZALO ROMARO BENGUEZ!!! Uskoro i pastete iz naseg programa!!!pa steta!!!
Pa pored navedenih gore igraca koji bi se trebali vratit u sarajevo zaboravili ste jos jednog koji je slobodan i koji bi bio od velike pomoci . To je ĆENAN , dobar bi bio u tandemu sa mladjahnim ihtijarevicem .. I jos nesto - svi koji neigraju u inostranstvu , griju klupu , ili su u nemilosti trenera ili ako im se raspala ekipa neka znaju da su im vrata fk sarajeva otvorena , uz napomenu da samo prije toga moraju napuniti frizider , hahahahaha