Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ima odlicnih napadaca da se mogu dovesti za ne tako velike novce, Kiesling iz Leverkuzena, ili nas Vedo iz Stutgarta, nisu toliko atraktivni al su provjereni trpaci, Arsenalu takvi trebaju, jer igraju dinamicno i stvaraju puno sansi. Al na stranu napad - Arsenal ima problem s desnim bekom (Sagna je ispuh'o), pa i s golmanom, to sto je Poljak nekoliko utakmica u formi ne znaci puno, dugorocno je nepouzdan.
Mozes Dzeku dovesti, on je u poziciji da moze biti prodat. Ali ti imas svoj neki debeli ego i princip pa ti nekako zao kupovati, Igrac poput Ozila vise nikad nece doci u klub
Žao mu kupovati? To se, druže moj, zovu istinski principi fudbala :) Po tvojoj logici PSG, City i Chelsea su pravi klubovi a Arsenal, United, Liverpool i slični su oni koji trebaju biti primjer svima?
Cuj igrac poput Ozila vise nece doci u klub... Isto tako su govorili, nikada nce kupiti nijednu svjetsku klasu - pa kupi. On ce morati kupovati napadaca, sada ili na ljeto. Vidjecemo za sta ce se odluciti. Provjerenu klasu ili neotkriveni potencijal, nesto kao Giroud - nit smrdi nit mirise.
osvojite Pemier ligu pa onda ce sami da se javljaju
Sačekaj ljeto pa kupi Džeku, to ti je najbolje ;)
Arsen kupuje trubadure samo kad ima koristi od njih, zasto dovodi panjeve iz Francuske, zato sto ih kasnije tusne za vecu lovu nego za koju ih je doveo i plus zaradi sebi od menadzerskih talova, ne zovu ga djaba Profesor
Istina, samo što neki nisu panjevi-Kazorla, Ozil...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)