Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brate \"joe\" ja i Dzeko smo pive zajedno popili sto ni korito Bosne ne bi moglo primiti . Dzeko , jaran moj, dijamantskog sjaja.
vidi ga,... yebo mater svoju, grli srbina, ja tek sad vidjoh.
Pipo, ako bi metaforicki pretpostavili da Dzeko cita tvoje komentare na inicijativu jarana iz Sarajeva, da li bi ti volio da se susretnes sa njim ? On voli tvoj humor..
Jest Dzeko na ovoj slici lijep, isti ja.
ahhahaha,Dzeko,hahahahha,opet,Dzeko,hahahhahaha,hahahahhahha
Ma Dzeko i Miske igraju zajedno tako nevjerovatno dobro.....kao da su se zajedno i rodili. Najbolja vijest bi za mene bila, kad bi obadvoje presli u isti klub. Ali to je fantazija. Zato cu odsad u svakoj njihovoj utakmici uzivati. Zivjeli dijamanti i zivjela BIH
u Zenici igra mali koji je mamac za ove nase domace menadzere... kad bi se imalo para da se malom ponudi neki ugovor pa ga pokazat tom Wengeru
Pipo nepismen si j.e.b.o te
DA mi svoju djecu zovemo klocevima, zato što su NAŠA djeca, a vi vaše klošare gadjate topovskim udarima zato sto su vaši klocevi. Zato svaki komentar je suvišan.
Imam informacije od Prleta i Tihog da je Gestapo ubacio laznog Dzeku da bi zavarao engleze. Pravi Dzeko igra u Jablanici i Vengere je to saznao preko Hasana (trostrukog agenta, pored svaba radi i za talijane) i poslao Zisa da ga izvuce iz kandzi Gestapoa. Srest ce se kod stare ciglane tacno u podne.
Da, Pipo je jeste budala klasična ali i tipičan MANIJAK. Pa šta očekivati od \"navijača\" koji sebi daju tako glupo i besmisleno ime?!?! Je li to u prevodu znači umobolnici, duševni bolesnici, psihopate, šta li?!?!
DaBogda ti zivio sto godina koliko se ismijem tvojim glupostima...hahah...
Ko god zeli od ljepse strane Manijaka imati rasnu krv kod nasljednika neka dodje i upari se sa nasim dijamantom Dzekom , djeca se radjaju sa metar i pol, vec po rodjenju znaju hodati i plivati i sa IQ preko 150. male pitarke iskljucene,ne zelimo im poklanjati talente... To je doprinos razvoju Zelje naseg dijamant, Edina Dzeke.
pipo je budala klasnicna, nema tu puno price.
kakve dezinformacije, prvo ako bi nekog slali onda bi to bio onaj mostarac koji je zajedno sa arsenom zavrsio trenersku skolu nakon sto je poslje veleza otisao u francusku pa su zajedno igrali i td. ne znam mu ime tacno. a da nadju novog, mogu svakako ali ne ovakve vrste, visokog.. mogu naci nekog po boku brzog, mada mislim da pored silnih engleza i francuza ovi su presmjesni. dzeko je klipan, takvog sad nema.